U trendu

Ovo je NAJMOĆNIJI lek za sinuse, a pravi se od samo 2 sastojka! Prodisaćete OČAS POSLA!

Glavobolje su obavezni pratilac upale sinusa, kod koje često ne pomaže ni najjači lek.

Sa hladnim danima vraćaju se muke svima onima koji pate od čestih upala sinusa. Infekcija se pojavljuje kada sinusi oteknu, što sprečava prirodno ceđenje, a to vodi do pritiska, bola i poteškoća s disanjem.

Uveče, pre spavanja, stavite na toplu ringlu kašiku narendanog korena rena. Prekrijte glavu većim peškirom, nagnite se i udišite isparenje. Ponavljajte postupak najmanje 5 dana uzastopno.

Domaći lek za sinuse sa vinskim sirćetom i renom

Preporuka je da sveži ren narendate i prelijete vinskim sirćetom, a potom stavite u flašu od pola litra i zatvorite. Smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta tokom dana preko otvorenog grlića boce udišite isparenja pet minuta.

Istom tečnošću natopite tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas ljut i jak miris rena u sirćetu reši sinusitisa i neprijatnih glavobolja.

Jedno od rešenja je i da narendate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite da provri. Nakon toga, stavite glavu iznad lonca, prekrijte je peškirom i udišite paru. Uz ovaj lek za sinuse, prodisaćete očas posla!

(Srbija Danas)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar