U trendu

Žena tvrdi da ju je ovo ulje preporodilo, utrljala ga je u zglobove, probudila se bez bolova

Mnoge različite bolesti i stanja uzrokuju hronične bol. Jedan od najčešćih je artritis.  Oko 21 milion odraslih ima osteoartritis, stanje u kojem su zglobovi bolni i na kraju može dovesti do tolikog bola da ne možete da ustanete ili da se krećete.

U zavisnosti od faktora rizika, bolni zglobovi mogu uticati na svakoga, iako se osteoartritis najčešće javlja sa znacima starenja.

Najčešće se javlja kod žena starijih od pedeset godina i muškaraca starijih od 45 godina. Takođe, intenzitet i površina bola je različit.  Kod žena, bol će se najčešće razviti u laktu, kolenima i skočnim zglobovima, kod muškaraca u zglobu, kukovima i leđima.

Ali samo zato što je stanje uobičajeno, ne znači da je neizbežno, da ga ne možete sprečiti ili učiniti nešto da ga kontrolišete.

Ova mešavina je specijalno kreirana da ublaži napetost zglobova i mišića pomoću ulja.

„Pomešala sam 2-3 kapi ricinusovog ulja sa malom količinom kokosovog ulja i umasirala ga u koleno. Nisam osetila nikakve trenutne efekte, pa sam otišla da spavam. Bol u kolenu me nije probudila i moja ukočenost je smanjena. Koristila sam mešavinu samo pet puta i smanjila se bol u kolenu sa 97% vremena na 3%.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)