U trendu

Devojka objasnila kako se koristi držač iznad suvozačevog sedišta! Ostaćete u čudu (VIDEO)

Većina zna da iznad suvozačevog mesta postoji ručni držač, koji služi da se pridržavate u situacijama kada je to neophodno.

Mnogi misle da on tu stoji samo kao instant rešenje i da nije najbolje osmišljena njegova uloga i funkcija, ali tako misle samo neupućeni i neinformisani. Ali, izgleda da su to do sada bili svi, ili bar većina.

Devojka na TikToku je podelila čemu ove ručice zapravo služe i kako se koriste. Mnogi su bili iznenađeni i šokirani što to uopšte nisu pokušavali na svojim kolima i da su to otkrili nakon 4 decenije. Video je pogledalo više od 7 miliona ljudi.

Devojka je izvukla ručicu iznad suvozačevog mesta i unutra je povukla kvačice sa obe strane ručke, koje služe da se fiksira ručni držač. Tako se može okačiti neka stvar, recimo odelo na vešalici, ili se jednostavno pridržavate bez problema.

@sanne_vberkel

I was today years old #fyp #fy #car #didntknow

♬ Congratulations – Tik Toker

Možda neće ovo funkcionisati kod svih autmobila, ali nije na odmet pokušati. Pratioci su bili oduševljeni i komentarisali su kako se nisu setili toga do sada.

Uz pomoć saveta ili ne, treba eksperimentisati i malo istražiti sve što vam na prvi pogled deluje nefunkcionalno, jer se neke cake možda kriju negde unutra gde se ne vidi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar