U trendu

Hajde da otkrijemo šta boja automobila govori o vašoj ličnosti

Da li ste znali da boja vašeg automobila otkriva stvari o vašoj ličnosti? To zapravo može funkcionisati kao „psihološka prečica“ koja izražava šta želimo da svet misli o nama.

Evo šta najčešće boje automobila govore o vama.

Crvena
Crvenu boju često biraju oni koji imaju veliku životnu energiju. Stalno u pokretu, pomalo agresivni, zabavni i impulsivni – ili su neko ko želi da to bude! Ako je vaš automobil crven, najverovatnije ste ambiciozni i odlučni da izvučete sve što možete od života. Skloni ste da budete nemirni i ekstrovertirani, pa se ponekad šokirate kada vam neko ukaže na jedan od nedostataka. Vi ste samouvereni pokretač zabave.

Vlasnici plavih automobila imaju odličnu moć introspekcije i mogu da se stave u tuđe cipele

Siva
Ako imate sivi automobil, znate da postoji razlika između srebra i sivog. Vozač sivog automobila ne želi da se ističe. Sivo ne mora (ili ne želi) da bude blistavo poput srebra, projektujući više dostojanstva, tradicije i zrelosti. Manje vas zanima status, a više status kvo. Siva je takođe boja opreza i kompromisa. Više biste voleli da život teče po ravnomernoj liniji nego sa velikim usponima i padovima.

Plavi
Ako imate plavi automobil, to ne mora da znači da imate bluzersku dušu. Umesto toga, plavi automobili deluju kao mali deo sunčanog neba na inače sivom i mračnom autoputu ili ulici. Ako posedujete plavi automobil, saosećajni ste, optimistični, stabilni, pošteni i spokojni.

Bela je boja koja ukazuje da ste uvek u trendu i mladoliki
Volite da vam se dive zbog mudrosti koju posedujete, pre nego fizičkog izgleda. Iako ste možda sumnjičavi u vezi raskalašnog ponašanja, dovoljno ste introspektivni i osetljivi da pokušate da pronađete zajednički jezik sa nekim sa kim u početku možda niste imali najbolje upoznavanje.

Zelena
Ako imate zeleni automobil, imate veliko samopouzdanje i nije vam važno šta drugi misle o vama. Popularnost zelenih automobila dostigla je vrhunac 1990 -ih i sada smo usred reakcije protiv zelene, sa manje zelenih automobila u izložbenim salonima i na putu. To znači da ne osećate da je potrebno da budete u toku sa trendovima i volite da marširate u ritmu svog bubnjara.

Zelena je takođe blisko povezana sa prirodom, pa možete da se zaustavite kada vidite prelep pejzaž – i želeli biste da svoj automobil napunite gorivom koje je ekološki prihvatljivije. Nežni ste i strpljivi, ali vaša miroljubiva priroda ponekad dovodi druge u iskušenje da vas iskoriste.

Braon/Bež/Šampanjac
Ako je vaš automobil braon ili bež boje, stojite čvrsto na zemlji, štedljivi ste i pošteni. Više volite automobil koji će dobro funkcionisati i dugo trajati, a ne blistavi broj ukrašen kožnim enterijerom i blistavim spravicama. Neko ko više voli braon ne želi da kupuje ništa novo, kažu psiholozi. On samo želi da živi svoj život. Ne zanima ga stil i mogao bi zadržati automobil dok potpuno ne propadne

Zlatno/žuto
Žuta i zlatna su boje radosti i sreće. Dakle, ako je ovo boja vašeg automobila, definitivno živite prema mantri: „Sve će biti u redu“. Maštoviti ste, mudri, imate dobar smisao za humor i odličan posao. Možda ste i mladi – ili mladi u srcu.

Crna
Kada pomislimo da se ukrasimo crnim, često pomislimo na večere sa crnim kravatama i koktel haljine. To je boja luksuza i sofisticiranosti. Ako je vaš auto crn, dostojanstveni ste i upečatljivi, a da niste upadljivi. Želite da date izgled misterije, ali možda čeznete za smislenijim životom. Uvek držite sve u životu pod kontrolom.

Bela
Bela boja je povezana sa iskrenošću i čistoćom. Ako je vaš automobil beo, imate ukus i eleganciju i težite savršenstvu. Ipak, ponekad se nađete u žudnji za jednostavnijim životom. Ako se vozite belim automobilom, želite da predstavite sveže, mlado, moderno lice spoljnom svetu, tvrde psiholozi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.