Hyundai Santa Fe: novi, svežiji dizajn

Prestižni Hjundaijev (Hyundai) SUV Santa Fe od sada se kupcima nudi u novom, osveženom dizajnu. Simbol moći redizajnom je postao još atraktivniji, prestižniji i luksuzniji. S novodizajniranim prednjim delom, Hyundai Santa Fe je dobio sportski oblik po uzoru na ix35 i ix55. Novi su i zadnji branik, zadnja svetlosna grupa, izduvne cevi i krovni nosači. Izmene su nastale i u unutrašnjosti automobila, a najvažnije su novi materijali i nove boje, kao i karbonski dodaci u unutrašnjosti kabine. Zbog svega toga, prostranu unutrašnjost ovog automobila odlikuje visok nivo udobnosti i izuzetno bogata oprema u paketu Priviledge.
Ipak, najznačajnije promene su one koje Hyundai Santa Fe čine efikasnijim u vožnji. Novi 2.2 CRDi turbo dizel motor razvija čak 197 KS, a iz mesta do 100 km/h ubrzava za 9,8 sekundi, i postiže maksimalnu brzinu od 190 km/h. I sve to pri samo 6,8 litara prosečne potrošnje na sto kilometara. Za ovo zaslugu imaju i novi ručni i automatski menjač, oba sa šest stepeni prenosa. Novi Hyundai Santa Fe brine i o ekologiji, pa je umnogome smanjena i količina CO2 u izduvnim gasovima – samo 176 grama CO2/km.
S ovakovom opremom i ovim novorazvijenim motorom, Hyundai Santa Fe s naprednim 4×4 pogonom u mogućnosti je da pruži zavidan nivo udobnosti na putovanjima, ali i uzbudljivu vožnju po terenima daleko od asfaltiranih puteva. Ukratko, novi Hyundai Santa Fe je konstruisan da vozaču i putnicima uvek pruža najviše, od udobnosti i performansi, pa sve do njihove sigurnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.