U trendu

Jedna dama otkrila je čemu služi ovo dugme u kolima, oduševiće i vas! (VIDEO)

Video snimak koji je na Tik Toku podelila žena po imenu Megan šokirao je sve vozače. Ona je otkrila čemu služi dugme na kome je nacrtan mali auto i koje se najčešće nalazi na mestu gde su funkcije klima uređaja na instrument tabli automobila.

Čak ni iskusni vozači koji smatraju da u potpunosti poznaju automobile nisu imali pojma čemu to služi. Ovo dugme nije tu slučajno, a verovali ili ne, služi za cirkulaciju vazduha u autu i štedi gorivo.

U ostalom, uverite se sami u njenom video snimku:

Reciklira vazduh

Video počinje natpisom „Saveti i trikovi za automobile. Kladim se da niste znali za šta se ovo dugme za automobil zapravo koristi…“

Pokazujući dugme Megan objašnjava da je dugme direktno povezano sa klima uređajem u automobilu i otkrila kako se koristi.

“Kad je dugme uključeno vi faktički reciklirate vazduh koji se već nalazi u vašem autu. Kad uđete u automobil u kome je jako vruće isključite dugme kako bi klima uređaj u auto ubacio svež i čist vazduh i rashladio vaš auto. Ukoliko ste se zaglavili u gradskoj gužvi ili čekate negde u redu, a ispred vas je gomila automobila koja izbacuje izduvne gasove ovabezno isključite dugme da ne biste izduvne gasove uvlačili u vaš auto”, objasnila je ona.

@megansbubble

Car tips and tricks #megansbubble #cartipsandtricks #lifehacks #tiktoktaughtme #thinkstoknowbefore30 #momsclub #momclub #carhacks #cartipsandtricks #themoreyouknow #learnedontiktok

♬ original sound – Megans Bubble 🫧 Style & Home

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar