U trendu

Ne može da položi vozački već 17 godina, ali ne odustaje

Majka dvoje dece iz Bedfordšira u Velikoj Britaniji potrošila je desetine hiljada funti otkako je počela da pohađa auto-školu.

Izabel Stedman već 17 godina pokušava da dobije vozačku dozvolu, ali pošto se toliko plaši da se tokom vožnje često onesvesti, još uvek nije uspela.

Anksiozni poremećaj 47-godišnje Britanke toliko je parališe za volanom, da brizne u plač i drhti, a povremeno čak izgubi svest.

U prošlosti su instruktori često morali sami da usporavaju vozilo i pridrže upravljač kako bi sprečili nezgodu kad se Izabel onesvesti, piše Revijahak

Majka dvoje dece iz Bedfordšira u Velikoj Britaniji potrošila je desetine hiljada funti otkako je počela da pohađa auto-školu. Njena fobija započela je spontano tokom prve vožnje – iako nikada nije doživela saobraćajnu nezgodu – a najgora je kad naiđe na kružni tok.

Očajna Izabel kaže da je već imala sedam različitih instruktora i pokušala intenzivni kurs vožnje – pa čak i hipnotizere, ali sve bez uspeha.

Kaže da želi sama da voziti kako bi mogla da odveze ćerku na fakultet i poseti dalju rodbinu. Lekari ne mogu da objasne njenu fobiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.