Samo u Americi: Kupiš auto, dobiješ još i Bibliju, zastavu i kupon za pušku (video)

I ove godine salon Carolina Ford pokreće prodajnu akciju koja ni u Americi ne može proći nezapaženo.

Amerikanci su navikli na sve, ali akcija u kojoj se na poklon daju stvari poput verskih i nacionalnih simbola začinjenih vaučerom za kupovinu vatrenog oružja ipak je mnoge iznenadila. Ali to se s marketinške strane čini kao pun pogodak.

Ta kampanja prošle godine bila je pravi hit, pa ne čudi što se ponavlja i ove. Tako će u ovo pretpraznično vreme svi kupci američkih vozila uz svog gutača benzina na poklon dobiti po jedan primerak Biblije i američke zastave, ali i vaučer za kupovinu puške Smith & Wesson u vrednosti 400 dolara.

A ako kupac ne želi ovakve poklone, može birati i kupon u istoj vrednosti za kupovinu sportske opreme u obližnjoj radnji.

Svima onima koji se protive popularizaciji oružja generalni direktor Caroline Ford, Derik Hjuz, kratko poručuje da ne ubija oružje, nego ljudi.

„Ne zauzimamo politički stav ni na koji način, u bilo kojem obliku ili formi, već kod nas rade rodoljubi koji veruju u Ameriku i svi zajedno pozdravljaju našu vojsku.“, prenosi Index.hr.

Akcija je započela 1. oktobra i traje do kraja novembra, a važi za kupovinu svih dostupnih vozila u salonu, bez obzira na cenu i starost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.