U trendu

Širi se banalan, ali efikasan trik za čišćenje automobila: Svi su zapanjeni rezultatima

Influenser i zaljubljenik u automobile po imenu pokazao je kako je temeljno očistio prljavštinu s patosnica svog automobila, a pri tome je koristio spravicu koja košta oko 14 evra, piše Daily Express US.

Stručnjak za automobile, koji je specijalizovan za održavanje i popravke, pokazao je koliko je napravica efikasna za čišćenje tepiha.

Kris je snimio taj svoj eksperiment 2022. godine, kada je ovaj trik za uklanjanje prljavštine postao popularan na TikToku, a sada se počeo da se širi i na druge društvene mreže.

Kris je snimio kako koristi pištolj za masažu dok čisti tepih na vozačevoj strani automobila. On je njime tapkao po površini, a onda bi usisivačem pokupio prljavštinu.

Na snimku se može videti kako prljavština izlazi duboko iz tepiha, a začuđujuće je koliko je zaista ima.

Kris je naizmenično koristio pištolj za masažu i usisivač sve dok tepih nije bio potpuno čist.

„Još jedno mesto koje morate proveriti je pored papučice gasa i kočnice jer ćete biti zaprepašćeni koliko se prljavštine ovde skuplja s vaših cipela“, rekao je Kris, a prenosi Net.hr.

Ljudi su ostali oduševljeni pa su na Jutjubu komentarisali koliko im se dopao ovaj trik.

„Zamislite da radite u autoperionici, a prljavština ne izlazi iz patosnica, pa vaš kolega s posla kaže: ‘Uzmi masažer!'“, „Radio sam u autosalonu pre pet godina i volio bih da imam ovaj alat. Sve čini tako lakim“, napisali su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.