U trendu

Viralni trik za odmagljivanje prozora na automobilu, vozači su oduševljeni (video)

Stiže vreme hladnih jutra kada su zamagljena stakla čest problem vozača. A svi snaju da sedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, naročito kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vetrobransko staklo.

TikTokom se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja zapravo jednostavna i efektna.

@carsdotcom

Foggy windows? 😱 No problem–try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack

♬ original sound – Cars.com

Trik za odmagljivanje prozora

„Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj trik!“ podelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slediti.

Prvi korak je uključiti grejač na maksimalnu temperaturu kako biste obezbedili da što više toplote ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vetrobranskog stakla.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo dugme se često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad. Sve što sada treba da uradite je da mrvicu otvorite prozore i vaš vetrobran trebalo bi da bude čist.

Vozači su impresionirani

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TiktToker priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimak koji mu je pomogao: „Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć“, napisao je.

„Vauuuu, moram ovo da isprobam“, „Odličan savet!“i „Ova ideja je tako korisna“ samo su neki od komentara vozača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar