U trendu

Volkswagen California Beach

Danas ovde, sutra onde, nijedna prethodna generacija modela Volkswagen California nije se dosad tako povoljno nudila sa svojom višestrukom funkcionalnošću kao Volkswagen California Beach. Ovaj multitalenat s krovom koji se podiže, a koji se nudi kao serijska oprema, u dve različite verzije i s mestom za spavanje za četiri osobe još više se dokazuje kao vozilo za kampovanje ali i za svakodnevnu upotrebu.
Kupac se pri tom odlučuje između kamperske verzije sa 4-5 sedišta i pregradom za odlaganje i verzije sa 5-7 sedišta, koja više ime karakter monovolumena. Za zatamnjivanje unutrašnjosti na raspolaganju su kod B-stuba integrisane rolo zavese, a od neželjenih pogleda u vozačevoj kabini štite i tkanine za prednja stakla. Klizni prozor na levoj strani vozila osigurava dovod svežeg vazduha.
Prednja sedišta mogu se okretati pa su sastavni delovi oba koncepta unutrašnjosti. Stočić koji je ugrađen u kliznim vratima i koji se može koristiti kako u unutrašnjosti vozila tako i spolja i dve sklopive stolice, smeštene u zadnjim vratima koja se podižu, kompletiraju multifunkcionalu opremu vozila California Beach.
Spolja se "prerađeni" California Beach može prepoznati po 17-inčnim čeličnim felnama i lakiranim branicima. Poboljšana je i funkcionalna oprema. Tako su sad u serijskoj opremi i bočni vazdušni jastuci, kao i vazdušni jastuci za vozača i suvozača, te električni podizači prozora i električna i grejana spoljašnja ogledala. U serijsku opremu spadaju i centralno zaključavanje s daljinskim upravljačem i druga baterija.
Vrhunska verzija modela Volkswagen California Beach može se naručiti s automatskim klima-uređajem i 132 kW snažnim TDI motorom, koji se može kombinovati i sa DSG menjačem i 4MOTION pogonom na sva četiri točka. Početna cena modela Volkswagen California Beach s motorom snage 62 kW i serijskim 5-stepenim menjačem iznosi oko 41.000 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.