U trendu

Bogata mama saznala da njen sin ismeva siromašnu decu, svi joj čestitaju na kazni

Jedna bogata mama saznala je da njen razmaženi sin u školi maltretira i ismeva siromašne učenike, pa je smislila kaznu kako bi ga naučila pameti, ali dečakov otac se s tim nije složio pa se obratila korisnicima Redita s pitanjem je da li je donela dobru odluku.

„Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog meseca obavestili da je moj sin maltretirao i ismevao siromašniju decu, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja sebi ne mogu da priušte brendiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. On nema čime da se ponosi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvo lično bogatstvo. Samo mu se posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve“, napisala je.

U nastavku je objasnila da je sina naterala da se izvini toj deci, ali je dodala još jednu kaznu.

„Takođe sam odlučila da mu ove godine ne kupujem brendiranu odeću. Neću ga u školu voziti Poršeom ili Jaguarom, već starim džipom. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, neću mu kupovati novu opremu, već ćemo je iznajmljivati“, nabrojala je.

Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će mu se prijatelji u školi smejati.

„Iako je njegov otac uglavnom odsutan i ne meša se u vaspitanje deteta, saznao je da mu se sin vozi u „krntiji“ i da vežba u pozajmljenoj opremi. On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je bitno kakav će utisak ostaviti i smatra da će našeg sina ova kazna obeležiti do kraja života“, zaključila je.

Većina ljudi je stala na njenu stranu i mnogi su joj čestitali na tome što dečaka uči pravim vrednostima.

„To je odlična kazna“, „Da, to će ga obeležiti za ceo život, ali ne na loš način. Naučiće se skromnosti“, „Mene su zlostavljali u školi i mislim da je divno što učiš sina da to ne sme da se radi“, bili su neki od odgovora, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.