U trendu

Mama pobesnela kada je otkrila šta njen bivši suprug radi dok čuva sina

Spavanje dece sa roditeljima česta je tema rasprava. Dok za jedne odvojeno spavanje ne dolazi u obzir, drugima nije jasno kako se iko može naspavati s decom pored sebe.

Potpuno neobična situacija u vezi spavanja deteta šokirala je jednu majku i postala predmet rasprave na internetu.

Naime, majka je otkrila da joj dete spava u istom krevetu s bivšim suprugom i njegovom novom partnerkom i bila je van sebe jer je osećala da je detetov otac prešao granicu.

„Razveli smo se pre dve godine i to je bila moja odluka, a imamo i četvorogodišnjeg sina“, objasnila je i dodala da je njihov sin svaki drugi vikend kod oca.

„Upravo sam saznala da ne samo da mi nikad nije spomenuo svoju novu devojku nego je moj sin video već nekoliko puta i svo troje spavaju u istom krevetu“, napisala je frustrirana mama koja je istakla da je najviše ljuti to što uopšte nije znala za tu ženu.

Ipak, kako piše Miror, korisnici portala Mumsnetana kom je podelila svoju priču složili su se da to nije najveći problem i da je reč samo o dobroj volji bivšeg partnera da je obavesti o događanjima u svom ljubavnom životu.

„Nemoj dopustiti sinu da ide tamo dok se situacija ne promeni“, napisao joj je jedan anonimni korisnik, dok su se drugi složili da ni njen bivši suprug ne bi mislio da je to u redu da je situacija obrnuta.

„To je po mom mišljenju potpuno neprimereno“, zaključila je žena koja je i sama majka i dodala da ona ne bi dopustila da osoba koju ne poznaje deli krevet s njenim detetom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.