U trendu

Novopečenu mamu optužili da je uništila sinu život imenom koje je odabrala

Jedna mama slučajno je pogrešila u odabiru imena za svog sina. Žena je na Reditu najpre otkrila da nije imala pojma da je trudna sve dok nije počeo porođaj. Rodila je zdravog dečaka, ali nije imala mnogo vremena da razmišlja o imenu.

– Porodila me je doktorka čije je ime bilo Odri (Audrey). Da bi joj se zahvalila, odlučila sam da sina tako nazovem. Bila sam uverena da to može da bude i muško ime. Kad sam pozvala roditelje, rekla sam im da sam se porodila i otkrila ime deteta. Odgovorili su mi da je okrutno dečaku dati žensko ime – napisala je.

Ona je ipak bila uverena da je reč o univerzalnom imenu, ali je pretragom po internetu shvatila da se to odnosi na ime Obri (Aubrey).

– Osećala sam se kao idiot. Meni i mom dečku se ime ipak sviđa. Glupo nam je da jedno slovo pravi toliku promenu. To je ionako samo gomila slova koja ne definiše pol. Ne možemo sada da zamislimo da se naš sin zove bilo kako drugačije nego Odri – dodala je.

Kaže i da su mišljenja njihovih prijatelja podeljena, ali većina smatra da su unaped uništili život svog sina.

Ljudi na Reditu ipak su stali na njenu stranu.

“ Ako vam se ime sviđa. Zadržite ga“, „Dala si mu preslatko ime u nečiju čast. Ako druge to muči, to je samo njihov problem“, poručili su joj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.