U trendu

Odgovor malog dečaka oduševio javnost Nemačke (Video)

Četvorogodišnji Niklas je pred kamerama, opušten i siguran, dao perfektan odgovor o stranacima i azilanatima u Nemačkoj, sažet u svega četiri reči i tako postao tema pisanja i pohvala nemačkih medija.

Niklas, sa kačketom na glavi, prišao je, naime, iznenada jednoj tv-ekipi koja je intervjuisala Farda, nemačkog repera iranskog porekla i onda je muzičar upitao dečaka da li je bio u vrtiću i da li je tamo bilo lepo.

„Da, lepo je“, odgovorilo je dete, a na pitanje Frada „ima li i tamo stranaca“, mirno reklo „nema – tamo su deca“ i tako pokupio mnoge komentare o savršenom odgovoru, sažetom u četiri reči.

„Četvorogodišnjak je dao savršen odgovor na pitanje o izbeglicama. Klincu su bile potrebne samo četiri reči da okonča debatu o strancima“, piše magazin „Fokus“ , a dnevnik „Tagešpigel“ navodi da za Niklasa očito nema razlike odakle mu dolaze drugovi sa kojima se igra i da je dete – dete.

Svojom spontanom reakcijom Niklas je iznenadio čak i „cool“ repera, koji je dečaka pohvalio i rekao „dobar argument, dobar odgovor“, prenose mediji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar