U trendu

Tata pričao bebi dok je bila u stomaku, kada se rodila uzvratila mu najlepšim poklonom

Svaki budući roditelj tokom trudnoće sanja prizor kakav je doživeo jedan otac iz Brazila.

Tenzija koju budući roditelji osećaju u poslednjim sedmicama trudnoće doživi vrhunac prilikom prvog susreta s bebom. Takvi trenuci su puni emocija, posebno kada beba pokaže mami i tati koliko joj je lepo u njihovom društvu.

View this post on Instagram

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Par iz Brazila doživeo je takvo iskustvo u porodilištu zahvaljujući reakciji njihove tek rođene bebe. Samo nekoliko trenutaka posle dolaska na svet, beba Antonela razveselila je svoje roditelje najlepšim osmehom. Osmeh nije došao slučajno. Antonela je zapamtila glas svog oca, jer je razgovarao s njom dok je bila u maminom stomaku.

Flavio Dantas je na Instagramu objavio dirljivi post, rekavši da je oduševljen zbog reakcije svoje novorođene ćerke.

„Ne mogu da opišem svoje emocije u tom trenutku. Dok je Antonela bila u maminom stomaku, svakog dana sam joj govorio da je volim. Pričao sam joj da ću uvek biti tu za nju i obećao joj da ću biti najbolji otac na svetu. Kada se rodila, odgovorila mi je divnim osmehom“, navodi Flavio.

Brazilac je bio veoma uzbuđen posle rođenja bebe, a srećan dan obeležio je sa nekoliko fotografija na Instagramu. Antonelina majka Tarsila takođe je podijelila fotografije ćerkice. U opisu jedne stoji da im je beba „poklon od Boga“, prenosi Bored panda.

„Ako se bogatstvo može opisati rečima, reći ću samo jedno: ti si moj dragulj izbrušen Božjim rukama“, napisala je Tarsila.

Srećna porodica živi u Riju. Flavio je pripadnik vojne mornarice, a Tarsila radi u ugostiteljstvu.