U trendu

Vaspitačice dobile momentalni otkaz nakon jezive stvari koje su uradile deci u vrtiću

U američkom gradu Hamiltonu, u saveznoj državi Misisipi, dogodio se jedan veoma bizaran incident i to u dečjem vrtiću.

U vrtiću Little Blessings Child Care & Learning Centeru vaspitačice u vrtiću su izazvale nesvakidašnji incident preplašivši mališane maskama iz filma „Vrisak“.

Snimak ružnog incidenta kruži društvenim mrežama, a cilj im je bio, kako pišu američki mediji, da se zastraše deca koja se „loše ponašaju“.

„Deca su bila prestravljena. Više puta sam svedočila ovakvim prizorima i odlučila sam da to snimim kao dokaz šta se događa jer sam se i ranije žalila na druge stvari i ništa se nije preduzelo“, napisala je to savesna radnica vrtića Dženifer Kajla Njuman.

Snimak prikazuje vaspitačicu s maskom na licu kako prilazi grupi prestravljene dece koja u tom trenutku pokušavaju da jedu. Deci se na licima vidi istinski strah i užas i veoma su uznemirena.

Deca su trčala po vrtiću i pokušala da se sakriju, a u jednom trenutku vaspitačica se čak unosi u lice detetu i viče: „Jesi li bio loš, hoćeš da te izvedem napolje“? Dete histerično plače i odlazi drugoj vaspitačici koja mu se smeje.

Kancelarija tamošnjeg šerifa saopštila je da su upoznati sa snimkom i da proveravaju postoje li osnove za krivičnu prijavu, a novinska kuća WTA tvrdi da su četiri vaspitačice dobile otkaz nakon što je incident izašao u javnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)