Prećutite mu ovih 5 stvari, inače…

Kao što postoje stvari koje bi veliki broj žena voleo da im muškarac nikada ne kaže, tako postoje i one koje muškarci ne žele da čuju. Juče smo pomenuli pet takvih stvari, a danas evo još pet – nije da će vam baš uništiti vezu ako ih izgovorite, ali bilo bi lepo da ih izbegnete ako možete.
6. „Vidim te samo kao prijatelja.“ U velikom broju slučajeva to je laž – zapravo želite da prestane da vas zove. To je kao kad skidate flaster, bolje je skinuti ga brzo i završiti s tim. Može se desiti da muškarac kome kažete da ga vidite kao prijatelja smatra da ipak ima šanse kod vas. I za vas i za njega biće najzdravije ako razmislite kakav odnos zaista želite s njim (prijateljstvo iz sažaljenja obično baš i ne usreći ljude) i iskreno mu to i kažete.
7. „Veličina nije bitna.“ Malo koji muškarac će poverovati u to. Ako smatra da je manjkav u tom pogledu, pokušaće da vam to nadoknadi na sve moguće i nemoguće načine. Makar vi iskreno mislile da veličina nije bitna, u velikom broju slučajeva najbolje je to pitanje uopšte ne pokretati.
8. „Šta si to obukao?!“ Muškarci često nose prvu čistu odeću koja im padne šaka, ili ono što im vi spremite da obuku. Oni ne planiraju šta će da nose nekoliko dana unapred, ali se ipak trude da izgledaju pristojno i da nikog ne obrukaju. Desi se da omanu u tome, ali se trude. Uglavnom nemaju ništa protiv toga da im stavite do znanja u čemu želite da ih vidite, ukoliko to uradite na lep način.
9. „Da li misliš da je ona lepa?“ Ono što nekim ženama izgleda kao dobra riba mnogim muškarcima se neće činiti nimalo posebnim, dok će im se neka koja se njihovoj dragoj ne čini kao lepa žena dopasti. To ne znači da će odmah poželeti da odu s njom u krevet, niti da će o svojoj dragoj imati lošije mišljenje nego dotad. Plus, iole iskusnijem muškarcu će to zvučati kao trik-pitanje ili kao kamčenje komplimenta. Ako želite da vam kaže da ste lepi, pitajte ga da li mu se sviđa kako izgledate (naravno da mu se sviđa, inače ne bi bio s vama).
10. „Da li mi lepše stoji ova ili ova haljina?“ Većina muškaraca ne želi da pravi takav izbor i mnogi od njih će, ako ih pritisnete, da se opredele za ono za šta misle da se vama više dopada. Njemu ste u svakom slučaju lepi, a svakako da ne želi žučnu svađu kad bebisiterka treba da stigne za deset minuta. Umesto toga, želi da izađete i da konačno provede neko vreme samo s vama – šta god vi imali na sebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.