10 stvari za kojima muškarci žude u seksu, ne usuđuju se da kažu

Trebalo bi da nam bude bitno obostrano zadovoljstvo u krevetu. Međutim, ako uživate u tome da njemu pružite zadovoljstvo pogledajte šta muškarci u stvari žele u krevetu, a ne usuđuju se da vam to kažu.

1. I on želi „da vodi ljubav“.
Seksolog i seksualni terapeut Shamyra kaže da je u svojoj praksi otk38rila da će muškarci izraz ‘voditi ljubav’ obično upotrebiti tek nakon što ga je partnerka upotrebila. U praksi, kaže, i oni žele da vode ljubav, odnosno žele sporiji, intenzivniji i strastveniji seks.

2. Želi da ponekad i vi inicirate seks
Jedna od najčešćih pritužbi koju Shamyra čuje u terapiji parova je da muškarci u hetero vezama osećaju da su uvek oni ti koji moraju da iniciraju seks sa svojim partnerkama, prenose mediji.

– I muškarci vole da ih zavodite, vole da se osećaju željeno i privlačno – kaže Shamyra.

Iniciranjem seksa šaljete mu poruku da ga želite, a to mu povećava samopouzdanje, dodala je.

3. Želi da budete glasni 
– Ne ustežite se od vikanja i stenjanja. Muškarci vole to da čuju i to ih pali, a i za vas je oslobađajuće. Nemojte se ustezati ako se stvarno tako osećate u nekom trenutku. Jednostavno je kao komunikacija, ali seksepilna – kaže Shamyra.

4. Želi da ste i vi aktivni
– Muškarci vole seks sa ženama koje u njemu aktivno učestvuju – kaže Shamyra. Aktivno učestvovanje znači samo usklađivanje njegovih pokreta s vašima, pomicanje kukova u ‘njegovom ritmu’ i stezanje mišića, a na tome možete raditi bez obzira u kojem položaju se trenutno nalazite.

Možete ga i stisnuti rukama i privući njegovo telo bliže vašem ili ga istražiti usnama – sve će mu to pokazati da i vi volite akciju.

5. Želi da komunicirate
Komunikacija je naravno dvosmerna i on bi trebao isto tako s vama da deli svoje želje i maštarije. Ako on zna da objasni kako želi da ga milujete, pomaže ako ste i vi otvoreni i iskreni.

6. Želi da isproba različite poze
Ako vam je misionarska poza broj jedan i to par puta nedeljno, bilo bi dobro da napravite nešto drugačije. Zbog toga je seks u hotelu tako privlačan, jer ljudi žude za novim stvarima. Niko ne kaže da izađete iz svoje zone komfora da biste njemu udovoljili, ali ako vam se nešto čini privlačnim isprobajte i to.

7. Želi da preuzmete odgovornost
Zamislite da je seks poput projekta, a cilj je dobiti odličnu ocenu ili doživeti orgazam. Ako je prošlo već par sati, a to se ne događa, preuzmite odgovornost za to i pokažite mu šta da radi. Muškarcima je to seksi i vrlo rado će napraviti ono što vas izluđuje.

8. Želi da ste direktni
Iako se partner možda ponaša kao da tačno zna šta radi, niko se nikad nije požalio na previše smernica u krevetu. Nejasnoće ostavite za neke druge situacije i ne bojte se da tražite ono što stvarno želite.

– Recite mu kako je dobro kad nešto uradi ili ga podsetite na tehniku ​​koja vam se ne sviđa – poručuje terapeutkinja Glorija Brame.

9. Želi vizualni podražaj
Za muškarce je ono što vide gotovo jednako važno kao i ono što dobiju, pa svakako pripazite na to.

– Jednom prilikom devojka me odvela do ogledala da  bismo se mogli da se vidimo u akciji. Bilo je to jako, jako seksi – prisetio se jedan čitalac.

10. Želi da ste sigurni u ono što volite u krevetu
Biti otvoren prema onome što vam se sviđa, čak i ako brinete što će neko o tome misliti, najbolji je način da se povežete. Nemojte se stideti jer on može pomisliti da je „čudno“ što vam npr. treba vibrator da dođete do vrhunca.

– Često žene ne žele da naruše  sliku „dobre devojke“  ili ne žele da on misli da su čudne. Ali muškarci žele da vide da vas niko ne sputava i žele da im pokažete svoju strastvenu stranu – samo vas ne žele uvrediti tražeći to – objašnjava Brame.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.