U trendu

3 sigurna načina da usred seksa otkrijete da li vas žena vara, za neke je to neshvatljivo

Prevara je za jedan deo ljudi fizički čin stupanja u polni odnos sa drugima.

Za druge prevara može da se odvija i na drugim nivoima kao što je recimo emocionalni, dakle, ne mora da se dogodi i sam seksualni odnos.

Muškarci kojima je izuzetno stalo do žene s kojom su najteže će podneti prevaru najčešće je otkriju sasvim slučajno. Naravno, ima i onih koji pre toga dugo sumnjaju u vernost partnerke.

Da vas žena vara možete otkriti i tokom samog seksualnog odnosa, što je za neke ljude neshvatljivo.

To je moguće i to na ova 3 načina:

Prekid rutine

Primećujete da je žena preko noći počela da se drugačije ponaša tokom seksa. Prekinula je s rutinom koju ste imali i radi neke druge stvari koje prethodno nikada nije. Ovo ne mora da odmah znači da vas vara, ali ako oboje niste pre seksa pričali o uvođenju nekih promena, niti se ona pohvalila razgovorom sa prijateljicama od kojih je saznala neke nove stvari, velika je verovatnoća da pored vas ima još nekog od koga je pokupila „novo znanje“.

Telefon

I pre i posle vođenja ljubavi prvo se hvata za telefon. Ukoliko ne očekuje poziv člana porodice ili rodbine, ili drugi hitniji poziv, najveće su šanse da želi da odmah proveri da li joj je u međuvremenu neko nešto pisao, da bi to prikrila ako mora do kupatila ili iz sobe. Još su veće šanse da vas vara ako se hvata uvek prvo za telefon, ukoliko je on starije proizvodnje ili ako nema profile na društvenim mrežama.

Oči

Do sada vas je gledala tokom odnosa, nebitno da li ju je to palilo ili zbog međusobne hemije. Sada primećujete da je prestala da vas gleda. Izbegava pogled i to se dogodilo u poslednjih nekoliko slučajeva tokom odnosa. Jedna od najrealnijih opcija je da je nekog u međuvremenu upoznala ko joj se sviđa ili štaviše, da je deo afere pa ne želi da susretne vaš pogled zbog krivice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.