U trendu

3 vrste seksa koje svako treba da proba, bar jednom u životu

Izbor poze, vreme, mesto, način vođenja ljubavi razlikuju se od para do para. Ali postoje neke vrste seksa koje bi svako trebalo da iskusi bar jednom u životu.

Seks na brzaka

Uskoro vam dolaze gosti, hrana je spremna, sto postavljen. Uvek možete da uradite još neka sitna doterivanja dok oni ne stignu, a šta mislite o tome da to vreme iskoriste na mnogo bolji način – za jedno brzinsko vođenje ljubavi. Ionako ćete se posle počastiti sa mnogo kalorija…

Seks je odličan da se bar dela njih rešite, zato se opustite i uživajte u seksu na brzaka.

Tajni seks

Gosti su tu, članovi porodice gledaju televiziju u dnevnoj sobi, a vi ste se pogledali i shvatili da želite da vodite ljubav. Uzbuđenje raste samim tim što znate da morate da se sakrijete u neku od soba ili toalet, kao i zbog toga što morate da budete tihi, kako vas ostali ne bi čuli.

Za mnoge parove ovo je možda preveliki „zalogaj“, ali ima i onih koji jedva čekaju priliku da se oprobaju u ovakvom izazovu, piše Miss7.

Dogovoreni seks

Ako vam je teško da se uskladite sa partnerom zbog velikog broja poslovnih i porodičnih obavezna vi ste savršeni za ovaj tip seksa. Partneru pošaljite poruku sa tačnim vremenom i mestom, a onda ga sačekajte u nekom seksi vešu, opustite se i prepustite akciji.

Ako vam se dopadne možete da počnete da ga primenjujete i svake nedelje. To će vama i vašem partneru dati emocionalnu sigurnost, kažu psiholozi. Rutina garantuje opušteni orgazam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)