4 trika kako da se ponovo zaljubite u svog partnera

Isprobajte..

Kada prođe početna zaljubljenost, odnosno zaluđenost jednog drugim, veza može da upadne u rutinu, što s vremenom može da dovede i do raskida.

Kako vam se to ne bi dogodilo, poslušajte savete eksperta za veze Lise Konsepšn koja je otkrila šta možete da uradite kako biste iz dana u dan vi i vaš partner bili sve zaljubljeniji.

Postavite zajedničke ciljeve
Jedan od načina da se više zbližite s partnerom i još više zaljubite jedno u drugo jeste da postavite neki zajednički cilj. To ne mora da bude ništa veliko. Čak i sitnica poput štednje za zajedničko putovanje će vam pomoći da se više zbližite s partnerom.

Usredsredite se na pozitivno
Sasvim je normalno da partner nakon nekoliko godina veze počne da vam ide na živce, ali ne smete da dopustite da vas naljute sitnice. U takvim situacijama pokušajte da se setite nekog srećnog zajedničkog trenutka, a kada naučite da se fokusirate na pozitivne strane svoje veze, prestaćete da primećujete i sitnice koje vas nerviraju.

Prihvatite i podstaknite partnerov rast
U zdravoj i srećnoj vezi svaki od partnera podržava i podstiče jedan drugog na rast i razvoj. Ako jedan od partnera nema podršku drugog, takva veza teško može da opstane. S druge strane, kada ste jedno drugom podrška i motivacija, vaša ljubav će iz dana u dan samo biti jača.

Zavolite sebe
I poslednje, ali ne i manje važno od ostalog jeste ljubav prema sebi. Ako ne volite sebe, ne možete da očekujete ni da će vas drugi voleti, a kada zavolite sebe, imaćete i više ljubavi za druge.

1 komentar
  1. Anonimni

    Zaljubljenost iz ljubavi ne prolazi bez obzira na rutinu koju zivot nosi .To se misli verovatno na zaljubljenost iz neke vrste privlacnosti koja je vremenom prolazna.

Napišite komentar