5 seks poza u kojima ćete sigurno pogoditi ženinu G-tačku u trenu, 1 joj obećava višestruke orgazme

Za neverovatan užitak isprobavanje novih seks položaja može učiniti čuda u krevetu, a ovih pet živahnih seks položaja poslužiće za stimulaciju G-tačke u roku od nekoliko sekundi.

Eksperimentisanje s novim položajima u seksu može biti vrlo uzbudljivo. Neke tehnike obećavaju određeno zadovoljstvo i muškarcima i ženama. Sada je pogađanje G-tačke prilično velika stvar kada je reč o ženskom užitku, a postoji mnogo poteza koji obećavaju upravo to.

Pa, ako tražite nešto novo i uzbudljivo, evo pet poza koje pogađaju G-tačku, a neke čak obećavaju višestruke orgazme.

1. Meko ‘posluživanje’
Ovaj položaj pruža savršeni ugao za penis partnera da dostigne prednji ‘zid’ gde se nalazi G-tačka. Omogućuje i lak pristup klitorisu koji, kada se stimuliše, može uzrokovati protok krvi i stimulisati G-tačku. Da biste to savladali, zauzmite položaj kašike, lagano podignite koljena i neka partner ulazi sa zadnje strane.

2. Obrnuta kašika
Seksualni položaj ima sve prednosti kašike, ali licem u lice. Zatezanjem nogu možete postići plitko prijanjanje koje obećava duboku penetraciju. Super je jer možete iskusiti nekoliko načina lociranja i stimulisanja G-tačke. Možete zauzeti položaj ležeći na boku, okrenuti jedno prema drugome.

3. Doggy
Umesto da idete ravno unutra i izlazite, neka vas partner ljulja s jedne na drugu stranu. Iz ovog položaja takođe mogu stimulisati grudi ili klitoris kako bi pojačali vaše uzbuđenje što povećava dotok krvi u G-tačku.

4. Kolica
Ovaj stojeći položaj za seks će pogoditi G-tačku za nekoliko sekundi. Počnite tako da se oslonite na ruke i noge dok vas partner podiže za karlicu. Tada obuhvatite njihov struk vašim bedrima. Ako se previše umorite, naslonite se na sto ili stranicu kreveta kako bi odmorili ruke.

5. Gee-Shell
Započnite ležanjem na leđima s nogama podignutim do kraja i gležnjevima iza glave, ili onoliko koliko daleko možete ići. Zatim neka uđu u vas iz misionarskog položaja. Zahvaljujući uglovima, glava njihovog penisa direktno će stimulisati vašu G-točku. Ali ako niste ljubitelj jako duboke penetracije, možda ovaj potez nije za vas, donosi Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.