5 stvari na koje se parovi pale više od seksa

Veliki broj parova priznao je da im je čin vođenja ljubavi i spajanja dva tela jako često zaista samo to – telesna prisnost.

Ima neverovatno mnogo situacija i stvari koje partnerima u vezi ili braku mogu pričinjavati daleko veća zadovoljstva nego sam seks.

Štaviše, većini parova koji su dugo godina zajedno, seks i nije u vrhu prioriteta što ne znači da ih ne interesuje, prenosi zenskimagazin.rs.

Pred vama su 5 stvari koje parovima često donose veća zadovoljstva od seksa:

Kuvanje

Veliki broj muškaraca koji imaju znanja u kuhinji obožavaju da kuvaju ženama, i obratno naravno. Sam čin kuvanja i zajedničkog obedovanja mnogim partnerima pričinjava veliko zadovoljstvo, a ponekad ume i da im bude pravi afrodizijak.

Foto: Pixabay/pexels

Hobiji

Jedan značajan broj partnera duboko je povezan i hobijima. Ima onih koji obožavaju da zajedno trče, gledaju filmove, šetaju ili putuju bez kraja i početka i to ih u velikoj meri uzbuđuje.

Otvaranje duše

Kada se pronađe idealan partner i veza dođe do višeg nivoa, ništa lepše ne postoji od poveravanja tajni i strahova nekom kome se potpuno veruje. Ta vrsta povezanosti donosi automatski i veću bliskost u spavaćoj sobi.

Nežnost

Nije sve u seksu. Najveći broj parova priznaje da im seks naiđe tek kada postoji duga predigra uz maženje, masiranje, zajedničko kupanje ili prosto držanje za ruke napolju.

Prijateljstvo

Nemali broj parova upoznao se tako što je prvo među njima izgrađeno početno prijateljstvo. Takođe, stariji parovi hvale se činjenicom da su u životu uvek jedno drugom bili najbolji prijatelji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.