U trendu

Ako ste za erotske igre

Neki ljudi već na sam pomen erotskih igara pomisle na nekakve gadosti i perverzije i ne žele ni da razmišljaju o tome; to su oni koji su naučeni da je seks prljav i da su prljavi svi koji uživaju u seksu. Ima i onih koji uživaju u različitim erotskim igricama. A ima i onih koji osete radoznalost kad čuju za erotske igre i možda bi i bili zainteresovani da nešto isprobaju, ali malo ih je stid, malo se boje reakcije partnera ili partnerke ako to spomenu, a malo se boje i da bi, ako se slože s partnerom ili partnerkom da će nešto isprobati, mogli da dospeju u situaciju da moraju da urade nešto što im se zapravo ne dopada. Zato ćute, iako radoznalost u njima raste – ćute i sanjare. Ako ste i vi nekada osećali ovakve strahove i ovakvu radoznalost, evo koja bi pravila (u nedostatku bolje reči) bilo dobro da sledite, pa da ne morate ni u jednom trenutku da se bojite, niti da se osećate neprijatno.
Za početak je neophodno da se s partnerom ili partnerkom dogovorite da ćete oboje biti slobodoumni. Ovo ne znači da ćete se smesta (ili ikada) priključiti nekakvom orgijanju, to samo znači da ćete oboje prihvatiti da rizikujete (nije lako osmeliti se dovoljno da naglas izgovorite svoje erotske fantazije), da ćete inhibicije ostaviti ispred vrata spavaće sobe i zabraniti im ulaz i, veoma važno, da ćete usvojiti hajde-da-se-zabavimo stav. Ako celu stvar ne posmatrate preozbiljno, ni kao teško etičko pitanje, ni kao pitanje života ili smrti, biće vam mnogo lakše da se opustite i da uživate.
Druga stvar je da je neophodno da se osećate sigurno. Zato smislite neku frazu koja će za oboje značiti: "Stani, ovo stvarno ne želim da radim" – tako nećete doći u situaciju da radite nešto što vam je neprihvatljivo ili odbojno, a nećete ni osećati krivicu što odbijate partnerovu ili partnerkinu fantaziju. Podrazumeva se da oboje imate puno pravo da upotrebite tu frazu kada god i povodom čega god osetite potrebu za njom.
Još jedna stvar o kojoj je neophodno da se u startu dogovorite: ma koliko inače bili bliski s prijateljima ili prijateljicama, ma koliko s njima delili detalje o svom životu, detalje o seksi igricama ćete im prećutati, izuzev ako imate eksplicitno dopuštenje svog dragog ili drage da doživljaje iz spavaće sobe prepričavate unaokolo. U principu, ono što se dešava u spavaćoj sobi trebalo bi da tamo i ostane, ne zato što treba da se stidite onoga što činite niti zato što je to sramotno, nego zato što se radi o vašoj intimi i intimi voljene osobe – a intima treba da ostane – intima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.