Ako želite više poklona

Već je mnogo puta rečeno da, ako želite nešto od svog muškarca, najefikasniji način da to i dobijete jeste da neuvijeno tražite, jer najčešće nije problem u tome što je vaš dragi škrtica, nego što nije telepata i ne razume vaše previše suptilne nagoveštaje. Korisno je znati i kako da formulišete svoju želju.

Na šta mislimo? Na to da, ukoliko kažete svom dragom: „Nikada mi ništa ne daješ!“, vaše nezadovoljstvo će biti jasno, ali nećete postići željeni efekat, jer će se vaš partner osetiti kao da je napadnut i, još gore, kao da vas ničim nikada nije obradovao. A to nije tačno i vi ne želite da ga napadate, zar ne? Samo želite da vas obraduje malčice češće, ne nužno skupim poklonima, dovoljan je znak pažnje i toga da misli na vas.

Ako želite da dobijate poklone od svog dragog, zaboravite na lažne učtivosti kojima su učili većinu devojčica. Ukoliko vam on pokloni buket cveća, a vi mu kažete nešto u stilu: „Lep buket, nije trebalo“, on će pomisliti da vam ili nije stalo do poklona (pa vam ih više neće donositi), ili da ne volite cveće, a ne želite to otvoreno da mu kažete (pa vam više neće donositi cveće, barem dok mu ne kažete da se totalno rastopite svaki put kad vam donese makar jedan cvet).

U redu, šta onda uraditi ako želite poklone, a niste skloni tome da direktno naručite tačno određeni poklon, već vam više prijaju iznenađenja? Nije teško – svaki put kad vam da neki poklon (valjda vam bar povremeno daje nešto, a ako ne daje, nežno mu recite da biste mnogo volele da ponekad dobijete poneki poklončić od njega), otvoreno i bez lažne učtivosti i „nije trebalo“ komentara obradujte se poklonu i pohvalite ga. Vaš dragi želi da vas obraduje, a i pohvale mu svakako prijaju, pa će ga takva vaša reakcija motivisati da vam češće poklanja.

Dakle, nežno i neuvijeno mu recite i pokažite šta vam prija i u najvećem broju slučajeva to ćete i dobiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.