U trendu

Alfama je odzvonilo, žene sada radije biraju beta muškarce!

Beta muškarca nikada nećete čuti da nešto nije muški posao, a sudove peru bez mrštenja i gunđanja. Kada vide da je haos u kući, prihvatiće se posla, a neće ležati i čitati novine dok njegova nežnija polovina pada na nos. Nikada ga nećete čuti kako govori: “To nije muški posao”. I ovakav je muškarac o kom dame sanjaju u današnje vreme. Zato ako ste i dalje u potrazi za “alfa mužjakom” trebalo bi da sednete i razmislite šta zapravo želite u životu. Verovali ili ne, “beta” muškarci danas su puno poželjnija verzija muškarca od muževnijih “alfi”. Devojke sve manje padaju na snagu, a “beta” muškarci sve više osvajaju ženska srca. A šta je to toliko privlačno kod “beta” muškaraca i zašto su toliko poželjni u današnje moderno doba.

1. Oni su skromni džentlmeni

“Beta” muškarci nisu zastrašujući, za razliku od dominantnih “alfa” muškaraca. Oni su čak preterano ambiciozni i zato su ponekad previše napadni i asertivni. Takođe, “beta” muškarci su razumni i skloni izbegavanju sukoba. Zbog toga će vas uvek saslušati. Uz to, ovakvi muškarci imaju niže nivoe stresa od većine “alfi” što je još jedna prednost.

2. Beta muškarci obavljaju svoj deo kućnih poslova

Beta muškarac se neće mrštiti ako treba da opere posuđe ili da usisa. Nikada ga nećete čuti kako govori: “To nije muški posao”. Ako vidi hrpu veša, staviće ga u mašinu. Zbog toga ćete imati više vremena za druge stvari i zajedničko vreme.

3. Nije “kontrol frik”

Za razliku od “alfa” muškarca, “beta” ne nastoji da bude dominantan u vezi. Jednakost je ključna kada je reč o životu s “beta” muškarcem. Iako možda zvuči zabavno biti u vezi s “alfom”, imajte na umu da su oni užasno egoistični.

4. Odani su i pružaju podršku

“Beta” muškarci ne pokušavaju da budu najviši na mačo lestvici. Tipično su to dobri momci – pouzdani i najveća podrška. Zato su savršeni očevi. “Beta” muškarac je pravi primer kako poštovati ​​žene i rešavati sukobe rečima, a ne pesnicama. Dakle, ako ste zaljubljeni u “beta” muškarca, pripremite se za bezuslovnu ljubav i sigurnost.

5. Neće vas terati da sedite kod kuće

“Beta” muškarac zapravo je sjajan spoj za snažnu i nezavisnu ženu. Slobodno možete da radite ono što volite – da radite ili da sedite kod kuće. “Bete” mogu više zarađivati od vas, ali im nije problem ako i vi više zarađujete od njih. Ovaj tip muškarca se ne oseća ugroženim ako ste uspešniji. Pravi “beta” muškarac potapšaće vas po leđima i uputiti se u kuhinju da ispeče tortu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar