U trendu

Bakice proizvode seksi veš

Moguće je da ste nekada gledali svoju ili nečiju baku kako štrika, hekla, veze… Možda ste makar mogli da vidite starije žene kako svoje ručne radove prodaju na za to određenim mestima. U te ručne radove obično spadaju pleteni komadi odeće, odeća i patikice za bebe, heklane zavese, stolnjaci, šustikle… Teoretski, mogle bi i tange da budu ručno vezene, ali nekako vam ne bi palo na pamet da izvezene tange povezujete s uvaženim starijim gospođama, zar ne? A upravo to se dešava u Poljskoj.

Naime, žene (doduše, nisu sve bakice, neke su i nešto mlađe od toga) iz Poljske, naročito iz sela Konjakuf, donedavno su se bavile uobičajenim vezenjem i heklanjem. Žene iz pomenutog sela naročito su poznate po prelepim čipkama. Međutim, interesovanje za tradicionalno vezene stolnjake i slične predmete je opalo, pa samim tim i njihova prodaja. A interesovanje za seksi donji veš raste li raste, pa su ove žene rešile da to iskoriste i da počnu da izrađuju tradicionalno vezen seksi donji veš, uključujući i tange.

Ova odluka se pokazala kao pun pogodak. Ako se pitate kako žene iz nekog sela prodaju toliko seksi veša da im se to i te kako isplati, i kome, odgovor je – preko Interneta. Prodaja im odlično ide, a kupci širom sveta mogu da naruče lepe i neobične tanga gaćice po ceni od oko 25 evra po komadu.

Seks prodaje skoro sve, kao što znate – a ovim gospođama treba odati priznanje za to što su se setile načina da unovče veštinu svojih ruku i da povećaju svoje prihode onda kada im je nekadašnji izvor zarade presušio. Iz njihove snalažljivosti i mi bismo mogli da naučimo nešto – kako da se snađemo u nevolji i da znanja koja imamo primenimo na nov način. Svakako, u celoj ovoj stvari podjednako uživaju i kupci – ljubitelji lepog seksi veša, kao i partneri tih kupaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.