Bez imitiranja muškaraca

Postoje dame koje će pokušati sve i svašta ne bi li se dopale nekom muškarcu – jedan od mogućih primera, naročito kad se radi o mladim damama nesigurnim u sebe, jeste pokušaj imitiranja muškog ponašanja ili pokušaj da se imitira ponašanje njegovog muškog društva.
Moguć primer je nepristojno ponašanje, ispijanje piva zajedno s njima, a onda i podrigivanje. Podrigivanje ni na kome nije privlačno, a čak i ako on podriguje, želeće da ona bude bolja od njega, finija od njega, a ne ista kao on.
Imitiranje se ne mora odnositi samo na nepristojnost – na kraju krajeva, nisu svi muškarci nepristojni, plus će se velik broj ne-baš-pristojnih muškaraca potruditi da se u ženskom društvu ponaša pristojnije nego inače. Recimo, dešava se da on i njegovi prijatelji izmisle neke sopstvene izraze, i onda se nad tim izrazima kikoću kao školarci; i sami smatraju da je to što rade blesavo – a onda se desi nešto još blesavije, ona poput papagaja pokušava da imitira te njihove izmišljene reči, bez stvarnog razumevanja njihovog značenja (pošto se uglavnom radi o internim šalama koje su joj nepoznate), a pošto ne razume o čemu se tu radi, ne može ni da kreativno doprinese novim izrazima, kao što oni iz tog društva mogu.
A čemu takvo ponašanje? On ne želi da se ona ponaša kao muško, niti da se ponaša kao njegovi prijatelji. Neće mu tako biti privlačnija, pre će delovati kao nesigurna osoba koja očajnički pokušava da se uklopi, a ne zna kako.
Bez imitiranja njegovih prijatelja, bar ne u većoj meri (jedan ili dva detalja mogu da budu simpatični). Budite svoje – ionako želite nekog ko će vas prihvatiti i želeti takve kakve jeste, a ne nekog ko će od vas tražiti da imitirate njegove muške prijatelje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.