Birajte cveće za nju

Nije nikakva tajna da veliki broj dama voli da dobije cveće na poklon, bilo da za to postoji neki poseban povod, bilo onako, kao lepo iznenađenje. Ipak, nije svejedno koje ćete cveće pokloniti – mogla bi da bude dobra ideja biti maštovit.
Na šta mislimo? Na to da će mnogi muškarci (od onih koji se sete da dami poklone cveće) automatski kupiti ruže. Nisu ruže loše, naprotiv, veoma su lepe, ali su kliše; i mada će dami biti drago da primi cveće, koje god da je, naročito ako je uglavnom bila s muškarcima koji se tog lepog običaja i ne sete, moglo bi da joj se više dopadne ako muškarac pokaže više originalnosti.
Na koji način tu biti originalan? Zavisi od vaše mašte, kao i od toga koliko dobro poznajete tu damu i njene sklonosti. Ako su joj ruže omiljeno cveće, onda se možete držati oprobane, sigurne varijante, i tek povremeno u buket ubaciti i još nešto. Ukoliko znate koje cveće vaša draga najviše voli, dobra je ideja najčešće joj poklanjati baš to cveće, a povremeno ubaciti i nešto drugo, nešto što se vama dopada, što vama lepo izgleda.
A ukoliko još uvek ne znate koje cveće ona voli? Upotrebite sopstvenu maštu i oči, a možda će vam i cvećarka pomoći. Odaberite nekoliko cvetova koji vam izgledaju lepo i za koje vam deluje da se lepo uklapaju zajedno, u buketu. Cena tu nije bitna; zaista nije važno da to bude najskuplje cveće iz cvećare, ono što će dami biti najveći dar jeste to što ste se lično potrudili da sastavite buket. Vrlo je verovatno da će biti impresionirana vašim trudom pošto je za muškarce kliše da im cveće ne znači ništa.
Kada joj budete predavali buket, možete joj reći da niste bili sigurni šta voli, pa ste odabrali ono što je vama lepo izgledalo. Tako joj dajete priliku da vam kaže koje joj je omiljeno cveće, plus ćete je i obradovati time što ste se potrudili da osmislite lep buket samo za nju.
Nije veliki trud, a dami koja voli cveće mogao bi puno da znači.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.