Buntovnici bez razloga

Ima muškaraca i žena koji se ponašaju, manje-više, kao buntovnici bez razloga, i smatraju da je to baš „kul“. Ne mislimo na tinejdžere, već na odrasle osobe. Takve bi u vezama trebalo izbegavati ukoliko želite nešto iole ozbiljno.
Sigurno ste sretali takve osobe – sebe smatraju kraljevima i kraljicama splavova, klubova, žurki… Vole da veruju da su neuhvatljivi, danas su ovde, sutra onde. Bune se protiv svega i svačega, nije vam uvek jasno zašto (nekada ni njima nije jasno, ali, eto, glavno da se vidi da se bune).
Nekada će oni imati klasičan od-devet-do-pet (ili dokle god ih šef zadrži) posao, imaće neki status, kola, biće materijalno obezbeđeni, živeće sami u stanu… Zbog svih tih osobina izgledaće kao veoma uspešni tridesetogodišnjaci (dodajte ili oduzmite koju godinu). Međutim, uz sve to, oni su mentalno ostali zaglavljeni u vremenu kad su bili tinejdžeri.
Šta je problem s njima? To što su nezreli. Već i sama ideja vezivanja za nekoga ili nešto ih užasava, vole da o sebi misle kao o slobodoumnim osobama, nesputanim bilo čime (na posao koji svakog dana obavljaju u tim razmišljanjima zaboravljaju). S njima je moguće imati vezu na jednu noć, ukoliko to želite. Nekada je čak moguć i prećutni dogovor (to nikada ne sme biti glasno izrečeno) da ćete se viđati, ali ćete se oboje i dalje smatrati slobodnim i nevezanim. Bilo kakav pokušaj pominjanja nečega trajnijeg smesta će ih naterati da pobegnu.
Šta s ovakvima? Zavisi šta sami želite. Ako želite vezu na jednu noć, s ovakvim osobama je možete imati bez problema – jeste da im ništa posebno nećete značiti, ali u vezu za jednu noć se ionako upušta zbog krevetske gimnastike, a ne iz ljubavi. Međutim, ako želite nešto iole ozbiljno, s ovakvima i ne pokušavajte – ne nadajte se da ćete ih promeniti, jer nećete. Njima je njihovo izigravanja „slobodnih i nesputanih“ najdragocenije u životu, i dokle god ih to ne prođe, ničeg ozbiljnog tu ne može biti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.