U trendu

Da li je veza sa najboljim prijateljem ispravna odluka?

Neki stručnjaci kažu da je veza s najboljim prijateljem ključ za pronalazak srodne duše i dug i srećan život, a drugi govore da je to najveća greška koju možete da napravite zato što s tim gubite jednu od najbitnijih osoba u svom životu. Pa, šta je onda ispravna odluka u ovoj situaciji?

Svako od nas donosi svoje odluke, pa vam u to ime predstavljamo nekoliko stvari o kojima bi trebalo da razmislite pre nego što odlučite.

1. Seks menja sve
Da li ste ikada upoznali muškarca koji vam je bio jednostavno neodoljiv, ali je u krevetu bio totalno druga priča? Da li možete da zamislite najboljeg prijatelja u toj situaciji? Jeste li sigurni da takve stvari možete da „obavite“ bez neprijatnosti? Takođe, nemojte zaboraviti da „prijatelji s povlasticama“ retko završe kao „samo prijatelji“ ponovo.

2. Mogućnost da ga izgubite zauvek
Ako ste ikad izgubili prijatelja, onda znate koliko je to bolno, čak i više nego raskid s dečkom. Kada jednom uđete u vezu s prijateljem, ako raskinete slabe su šanse da zaboravite sve što ste prošli u vezi i da ponovo počnete da se doživljavate samo kao prijatelji.

3. Previše zna o vama
Prošao je s vama krizu slomljene pete na cipeli na poslu, uvek ga zovete živčanim glasom sa 100 problema kako bi vam pomogao, zna ko vam se sviđa i zašto, a poslednji put kad ste imali ciklus, iznenadio vas je čokoladnim kolačićima. Njegova uključenost u svaki aspekt vašeg života je neporeciva, ali zamislite kako bi to izgledalo u vezi. Vaši najbolji prijatelji znaju najviše o vama i to je u redu, ali u vezi je potrebna doza misterioznosti, barem u početku.

4. Više nemate najboljeg prijatelja
Ako ste u vezi s njim, kome onda možete da se poverite s problemom? Setite se koliko vam znače sigurnost i uteha koju vam pružaju saveti najboljeg prijatelja, a sada zamislite kako to nestaje zato što ste s tom osobom u vezi. Ne zaboravite da više ne možete da se posvađate i pomirite na brzinu s njim, zato što će to povući puno problema za sobom

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.