U trendu

Da li su ovo najgluplji razlozi za ignorisanje nakon prvog sastanka?

Svako je barem jednom u životu bio na prvom sastanku za koji je mislio da je odlično prošao, ali nedugo nakon rastanka doživeo je neugodno iznenađenje. I dok su se verovatno pitali šta su to pogrešno napravili, u nekim slučajevima problem je ipak bio u drugoj osobi.

Muškarci i žene podelili su za Independent sitničave razloge zbog kojih se nisu javili drugoj osobi nakon prvog sastanka. Neki su zaista glupi.

Jednom muškarcu je zasmetalo što je njegova pratilja dodirnula telefon nakon što je jela pileća krilca prstima, a da ih prethodno nije obrisala. To je bio dovoljan razlog da baš nikad više ne želi da se vidi sa njom.

Drugom je muškarcu zasmetalo što mu je pratilja pojela sav hleb na stolu. „Pojela je celu korpu hleba pre nego što je stigla večera. I ja sam hteo da ga jedem. Obrisao sam njen broj i blokirao je čim sam došao kući“, rekao je.

„Jedna devojka je pomakla viljušku na stranu kad je stigla hrana na sto. Rekla je da sve jede viljuškom i supu i sladoled i sve što može da zamisli. Jednostavno ne želi da jede sa kašikom. Hteo sam da pređem preko toga, ali bilo je previše čudno“, rekao je treći muškarac.

I žene su imale šta da kažu na ovu temu.

Tako je jednoj jako zasmetalo kad joj se dečko pojavio s košuljom na kojoj je bila nacrtana kravata, dok drugoj nije odgovarala njegova visina glasa. „Upoznali smo se preko interneta i kad je počeo da priča bila sam potpuno iznenađena. Nisam mogla da pređem preko toga i nikad nismo otišli na drugi sastanak“, rekla je.

„Jedan frajer je konstantno pogrešno izgovarao reči. Kad sam mu pogledala Fejsbuk profil shvatila sam da je potpuno nepismen“, rekla je treća žena, kojoj je to bio razlog da se više nikad ne vidi s njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.