Devojčica zauvek

Ima žena koje su jako slatke kada ih tek upoznate. Jako slatke i otvorene za komunikaciju i, ako se upustite u vezu s njima, otkrijete da su veoma erotične. Veoma su sklone raznim igrama i eksperimentisanju – s takvom ženom zaista je lako uživati. Po ponašanju vas pomalo podseća na razigranu devojčicu – ali ipak je reč o ženi. S njom vam bude super – neko vreme. Sve je tako lagano i neopterećujuće.
Onda, kad već toliko uživate s tom ženom, poželite da se vaš odnos razvije – da načinite sledeći korak, da vaša veza više ne bude samo igra. E, kako vi samo načnete tu temu u razgovoru – ništa ne forsirate, samo želite da znate razmišlja li i ona o tome – ona pobegne. Ostavi vas da se pitate gde ste pogrešili, šta ste toliko loše uradili da vas je ostavila zbog toga. Nije valjda samo zbog tog jednog razgovora – pa ranije je sve bilo u redu, sve vam je super išlo? Možda i ne pobegne, ali vidite da se uplašila i da ne želi ni da razmišlja o nekakvom sledećem koraku – odbija da na bilo kakav način planira budućnost.
U ovakvom slučaju greška nije vaša. Problem s ovakvim supererotičnim devojčicama je što su one zaista devojčice – emotivno su na nivou tinejdžerke. Danas nije retka pojava da se odrasle žene i muškarci ponašaju kao večite devojčice i dečaci, da im se adolescencija malo previše rastegne. Razloge je lako naći: opšti "kult mladosti" koji vlada u svetu, nemogućnost da se iz materijalnih razloga odvoji od roditelja (ako nemate sopstveni stan, zaista je teško naći posao s platom dovoljno velikom da se od nje izdržavate i iznajmite stan).
Šta učiniti u takvoj situaciji? To je ozbiljan problem – jer vi tu ne možete mnogo da učinite. Morate partnerki, blago, ali jasnim rečima, staviti do znanja da je neophodno da odraste i prestane da bude devojčica. Na njoj je da uvidi neophodnost sazrevanja – ne samo zato da bi zadržala vas već zato što je u nekom trenutku neophodno odrasti. Vama ostaje ili da ostanete uz nju i sačekate da odraste (pre ili kasnije će morati, samo je pitanje želite li da čekate toliko dugo), ili da potražite drugu partnerku – ženu, a ne devojčicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.