U trendu

Ekspertkinja za veze otkrila kako joj je trik s kafom spasio brak: Potrebno je samo 5 minuta

Mnogi psiholozi ističu veliki značaj komunikacije u održavanju zdrave veze, a o ovoj temi govorio je i jedan par koji je u svoju rutinu uveo trik sa kafom za poboljšanje komunikacije.

Pre nego što je upotrebila ovaj trik, ekspertkinja za veze Aston Simonds i njen suprug Adam bili su na ivici razvoda, a Aston je na Instagramu otkrila kako je petominutni trik spasao njen skoro propali brak.

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno za komunikaciju i ponovno povezivanje sa partnerom, a najbolje je da to radite ujutru uz kafu umesto da to radite u žurbi.

„Počinjemo sa otvorenom komunikacijom o našim osećanjima, a namera je da slušamo i naizmenično delimo informacije. Zaista verujem da je razlika između uspešne i neuspešne veze u tome što ljudi redovno razgovaraju, a ne samo kada su u nevolji i potrebi, rame za plakanje. Ne samo da je ovo spasilo naš brak, potpuno je transformisalo našu vezu“, rekao je Aston.

Odlična stvar u vezi sa ovim trikom je to što ne morate da budete ljubitelj kafe da biste isprobali ovaj trik jer podjednako dobro funkcioniše sa bilo kojim toplim napitkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar