U trendu

Evo kako da prepoznate LOŠEG LJUBAVNIKA pre nego što, ne daj Bože, završite sa njim u krevetu!

Prema savetima stručnjaka za seks, postoje 5 sigurnih znakova na osnovu kojih možete da prepoznate lošeg ljubavnika pre nego što što odlučite da stupite u seksualne odnose s njim.

Istraživanje sprovedeno na 1.740 muškaraca je pokazalo da oni koji su loši ljubavnici najčešće mogu da se prepoznaju po načinu ponašanja. Stručnjak za seks Anabel Najt tvrdi da nije teško prepoznati loše ljubavnike čak i ako samo večerate sa potencijalnim partnerom.

Otkrivamo 5 sigurnih znakova da je muškarac loš ljubavnik.

1. Brzo jede

Muškarci koji brzo jedu samo trpajući hranu u svoj stomak gotovo ne osećajući njen ukus najčešće su takvi i u krevetu prebrzo završavaju intimni odnos. Uživanje u hrani jedan je od sigurnih pokazatelja da osoba uživa u svemu u životu pa i u seksu. Ukoliko vaš potencijalni partner zatraži račun pre nego što ste završili s jelom i spustili viljušku budite sigurni da ćete biti razočarani i u krevetu s njim. Ovo može biti i znak emotivnog neiskustva i razumevanja koje je ključno za zdrav, ispunjen i srećan seksualni život.

2. Hvalisavac

Muškarac koji već na prvom sastanku voli da se hvali svojim seksualnim umećem i priča o uspehu kod žena, najčešće je samo hvalisavac. Ovakva vrsta razgovora i to što hvali samog sebe najčešće je znak sopstvene nesigurnosti i tipično ponašanje nekoga ko je los u krevetu.

3. Pijanica

Potpuno je u redu na romantičnom sastanku popiti čašu vina, ali ako se vaš potencijalni partner naliva alkoholom budite sigurni da od vatrometa u krevetu nema ništa. Osim činjenice da preterana količina alkohola doprinosi erektilnoj disfunkciji budite sigurni da ćete u njegovom dahu tokom vođenja ljubavi osetiti oštar i jak miris alkohola. Iskreno, niko ne želi da spava s nekim kome dah bazdi na alkohol.

4. Previše oprezan

Muškarci koji su previše oprezni u životu najčešće su takvi i u krevetu. Oni su robovi navika i rutine, a svaki pokušaj da nešto promenite i malo „začinite“ seksualni život dočekuju sa odbijanjem. Ovakvi muškarci se najčešće oslanjaju na rutinu i sigurnost kako bi izbegli moguće opasnosti, pa je i seks s njima najčešće dosadan.

5. Neizdrživ

Izdržljivost u različitim životnim situacija najčešći je pokazatelj i izdržljivosti u krevetu. Ukoliko vam je potrebna poluga da ga pomerite sa sofe i kad i uspete da ga naterate na šetnju, a on već posle 2 minuta kuka kako je umoran, budite sigurni da će takav biti i u spavaćoj sobi. Seks je verovatno biti brz pa je najbolje s takvim muškarcem uopšte ne ulaziti u intimne odnose ukoliko očekujete dobar seks.

Odlike dobrog ljubavnika

Poput loših ljubavnika, lako se mogu prepoznati i oni muškarci koji su fantastični u spavaćoj sobi. Razumevanje i briga za vas je prva odlika sjajnog ljubavnika koji se ne plaši da sa vama uspostavi kontakt očima koji će dodatno zapaliti vatru između vas. To dokazuje i da se ne plaši novog intimnog iskustva.

Muškarac koji je ujedno i džentlmen i ne hvali se svojih ljubavnim iskustvom daje dozu sigurnosti da neće već sutradan na sva zvona obelodaniti da je imao seks što ženama daje dodatno poverenje.

I za kraj, kako ističu naučnici, muškarac koji se dobro ljubi najčešće je dobar u krevetu jer i poljubac i seks doživljava kao potpuno prirodnu i normalnu stvar što garantuje užitak u postelji, piše Srećna republika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar