U trendu

Evo zašto su žene privlačnije bivšem posle raskida veze

Nakon raskida veze, i nakon nekog određenog vremena, vaš se bivši partner svim silama trudi da se vrati u vaš život, čak i ako je on taj koji je inicirao prekid veze, prenose mediji u regionu.

Ako ste se ikada zapitali zašto se to baš vama događa, mnogi ljudi širom sveta imaju istu priču. A ako ste se samo pitali zašto se to događa, onda smo napokon našli odgovor.

Reč je o tzv. sjaju nakon prekida, odnosno razdoblju nakon raskida, kada se mnoge žene, ali i muškarci, odlučuju na pozitivne životne promene, vezane uz svoj izgled, ali i u ličnost, koje kod bivših partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

Drugim rečima, vašem bivšem partneru odjednom počinje da se sviđa „nova vi“. Pripadnice lepšeg pola potvrdile su ovu teoriju te istakle kako često nakon raskida veze postanu srećnije, jače i lepše.

Na društvenim mrežama čak postoji hešteg #postfuckboyglow, koji označava njihove najbolje fotografije iz singl života. Ali, treba naglasiti da to nipošto ne znači da su najprivlačnije žene one koje su raskinule vezu.

Naime, pomenuti sjaj moguć je samo nakon veze, koja vam je donela više štete nego koristi, što apsolutno ima logike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.