Grudi kao voće

Sigurno ste se već naslušali raznih ideja o delovima tela koji govore o vašoj ličnosti, vašim osobinama, vašim odnosima s drugim ljudima… Evo još jedne takve priče. U njoj su ženske grudi podeljene prema tipovima voća, u zavisnosti od toga na koje voće najviše liče. Navodno, trebalo bi da po obliku ženinih grudi možete da saznate ponešto o njenom ponašanju, njenoj ličnosti i tome kakva je u pojedinim aspektima muško-ženskih odnosa. Da li da napominjemo da ovaj tekst ne treba shvatiti preozbiljno?

Grudi nalik na dinje: žene s velikim okruglim grudima, po obliku nalik na dinje, jako vole da jedu. Međutim, to ne znači da su otvorene za sva uživanja – često ne žele da vode ljubav.

Grudi kao grejpfrut: kao i žene s grudima koje liče na dinje, ni vlasnice grejpfrut grudi nisu baš toliko često raspoložene za vođenje ljubavi. One izgledaju seksi, ali su krute i stidljive, i bitnije su im nežnost i sitne pažnje partnera nego seks.

Dobro, ima li žena zainteresovanih za seks? Ima – to su one s grudima nalik na limunove. Ove dame su živahne, drske, pune života, često žele seks, ali isto tako žele i izbalansiran život bez iznenađenja.

Uvek spremne za seks su žene s malim grudima, onim nalik na trešnje. One su duhovite i inteligentne, i bilo da tražite nekog za druženje ili za zajednički život, s njima nećete pogrešiti.

Žene s grudima nalik na ananas su romantične, inteligentne i verne. Vrlo često su i uspešne u poslu i imaju karijere na kojima bi im mnogi mogli pozavideti.

Za kraj, tu su i žene s grudima koje po obliku podsećaju na kruške. One vole ljubav u svim njenim varijantama. Po prirodi su religiozne, ali su, svejedno, sklone aferama.

Drage naše dame, pogledajte se u ogledalu, pa procenite koliko u ovim opisima ima istine. Što se muškaraca tiče, nekako sumnjamo da će veliki broj njih biti sklon tome da nečiju ličnost procenjuje po obliku grudi – što ne znači da će za oblik biti nezainteresovani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.