U trendu

Imala je seks svakog jutra tokom 7 dana: Evo šta je primetila na kraju

Kada je žena po imenu Moli (ime promenjeno) prihvatila izazov portala YouTango da ima seks svakog jutra tokom sedam dana, nije ni bila svesna koliko će napora morati da uloži da bi imala vreme za vrelu akciju od ranog jutra.

Ovo je njego iskustvo.

Nisam ranoranilac. Da nemam troje dece i posao bukvalno bih spavala do 11 svaki dan. Dakle, podrazumeva se da kada je u pitanju seks sa mojim mužem, veče je uglavnom jedino vreme kada se nešto dešava.

Ali pošto su stvari postale malo predvidljive među nama u spavaćoj sobi, htela sam da probamo izazov u kom bismo imali jutarnji seks svakog dana tokom nedelju dana – i evo rezultata, kako prenosi Zadovoljna.rs.

Ponedeljak
Predviđajući jutarnji haos oko dece, podesila sam alarm na sat ranije nego inače. Znam, nije baš najspontanija stvar, ali sam se plašila da je to jedini način da obezbedimo malo vremena nasamo.

Jedan od velikih razloga zašto nikada nisam bila osoba koja ima jutarnji seks je taj što se osećam odvratno kada se probudim. Pa kada je moj telefonski alarm počeo da vibrira, krenula sam u kupatilo da brzo operem zube, očešljam kosu. Ok, možda sam stavila i malo hidratantne kreme.

Kada sam se vratila u krevet, moj muž je još spavao, pa sam odlučila da se uvučem pod pokrivač i probudim ga na najbolji mogući način. Ovo je bilo sjajno, ali kad smo završili, mogla sam da čujem decu kako se bude i sipaju pahuljice.

Utorak
Jutros sam bila odlučna da imam recipročniji susret, pa sam odlučila da napustim svoju uobičajenu rutinu lepote, a suprug se probudio u 6:30, bez alarma.

Očigledno, muškarci imaju najveći nivo testosterona ujutru i to je očigledno bio slučaj i sa mojim. Ne znam kako se tu odjednom stvorio, ali za nekoliko sekundi osetila sam da mi nešto pritiska zadnji deo butine. Obično mi je potrebno mnogo predigre da bih potpuno uživala, ali nešto u vezi sa hitnošću naše situacije je zahuktalo stvari!

Bio je to veoma seksi poziv za buđenje, a najbolji deo je bio to što, pošto nismo bili okrenuti jedno prema drugom, nisam se osećala loše što nisam oprala zube.

Sreda
Imala sam važan sastanak zakazan na poslu za jutros, a činjenica da sam ostala do kasno spremajući se za njega značilo je da sam u 6:30 bila veoma iscrpljena i definitivno nisam bila raspoložena za seks. Dok mi je prilazio u stvari sam posegnula za telefonom da proverim poslovne poruke. Znam, loše, ali realnost je da ponekad životne stvari stanu na put dobrom provodu.

Otišla sam na posao osećajući se krivim što sam propustila dan svog izazova, ali kada sam stigla kući, muž me je iznenadio poslavši decu kod svoje mame. Naručili smo hranu, gledali Netfliks i završili smo na odličnom seksu.

Samo stavljanje seksa u prvi plan ove nedelje učinilo je da ga oboje želimo više.

Četvrtak
Jutros je on odlučio da me probudi tako što se zavukao ispod pokrivača i nije stao sve dok nisam u tišini doživela jedan od najvećih orgazama kojih se sećam u poslednje vremena. U stvari, otišala sam na posao sa osmehom na licu.

Kada me je kolega pitao zbog čega sam toliko srećna, znala sam da je to definitivno zbog naših jutarnjih aktivnosti.

Petak
Naša ćerka u poslednje vreme ima noćne more, što je značilo da se jutros pojavila usred našeg kreveta. Jutarnji seks je očigledno bio zabranjen, ali bilo je zaista slatko probuditi se tako zajedno.

Subota
Uz časove sporta i plesa, vikendom su nam jutra retko kada opuštajuća. Sanjala sam samo o izležavanju u krevetu i seksu, ali avaj stvarnost me zove.

Ipak, oboje smo imali želju za seksom, pa smo se nakon što smo ostavili dečake na treningu i našu ćerku na rođendanskoj zabavi, vratili u krevet. Normalno, ovo bi bilo vreme za čišćenje kuće i pranje veša, ali umesto toga….

Bilo je nečeg i uznemirujućeg i veoma primamljivog u činjenici da smo mogli da se gledamo tokom seksa. Mislim da sam se toliko navikla da to radim u mraku da nisam shvatila ceo vizuelni element koji je nedostajao našem seksualnom životu. Bilo je prilično seksi videti sebe u ogledalu na njemu – i setiti se da je moj muž stvarno zgodan.

Nedelja
Poslednje jutro ovog izazova proveli smo pod tušem. Da budem iskrena, ovo nam nije dobro pošlo za rukom. Sva voda je zapravo otežavala stvari. Njemu nije bilo lako da pronađe udoban položaj za stajanje i ja sam zamalo iskliznula iz tuša.

Ali generalno, ova nedelja je definitivno ponovo pokrenula moje interesovanje za seksom. U stvarnosti, jutarnji seks jednostavno nije realističan za svako ili čak svako drugo jutro, ali to je definitivno nešto što ću s vremena na vreme uključiti u naš život da bi stvari bile sveže – čak i ako ne stignem da operem zube.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.