U trendu

Internet upoznavanje: izbor nadimka

Uz sve više obaveza kojima smo zatrpani, sve je manje vremena za upoznavanje – a ipak ne želite da ostarite sami. Tu, između ostalog, mogu da pomognu i sajtovi za upoznavanje, ako umete da ih koristite i da primenite sve mere opreza. Jedna od stavki prilikom kreiranja svog profila na nekom takvom sajtu jeste i biranje nadimka.
Nadimak koji odaberete na tom sajtu može ponešto da kaže o vama, pa je zato preporučljivo paziti šta birate. Sponzoruša, SeksiMaja ili Radodajka mogle bi da budu shvaćene kao šala, ali neko bi takve nadimke mogao i ozbiljno da shvati, i da očekuje da ste na tom sajtu kako biste našle što više seksualnih partnera. Velikan ili bilo šta što sugeriše veličinu kod muškarca će kod žena izazvati samo podsmeh i ideju da se radi o nesigurnom paćeniku.
Neki vole da mešaju velika i mala slova, oVaKo. To je naporno za oči i može prilično da nervira, pa bi bilo dobro to izbegavati ukoliko hoćete nekom da se dopadnete. Neki pak od svog imena naprave šifru čije je "provaljivanje" nemoguća misija, neku sumanutu kombinaciju brojeva i slova koja nikome ništa ne znači. Sačuvajte takve ideje za lozinke, a kao nadimak je ipak bolje odabrati nešto što je moguće upamtiti bez većih teškoća.
Nadimak treba da bude nešto što se primeti i što se lako pamti; Marija, recimo, najverovatnije bi izazvalo samo: "Koja Marija?" reakciju. Nije loše ni da ima neko značenje; ako želite, može čak i da posluži kao neka vrsta testa, kako biste videle prepoznaje li neko šta ste hteli tim nadimkom (mada, ako želite nešto ozbiljnije, bilo bi uputno izbegavati nadimke kao RokoZifredi ili DženaDžejmison – to je dobro izbegavati i ako ne želite da vas povremeno neki idiot pita da li ste vi onaj Roko ili ona Džena, a nekim čudom odlično znate srpski).
Svakako da pitanje nadimka nije ključno, ali nije ni nebitno, i zato – birajte pažljivo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar