Istina ili mit? Četiri poze u seksu koje su ženama najdraže

Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Položaj mačke
U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomeren malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vreme žena drži noge obmotane oko muškarca i kontroliše pritisak.

Pseći položaj
Poznat i kao „doggy style“. Kod ove poze žena je na kolenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira otpozadi. U ovom položaju stimuliše se ženina G- tačka što rezultira jakim orgazmom.

Most
Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo da nazovemo obrnutim „doogy-jem“. Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a karlica u vazduhu. Muškarac je na kolenima, između njenih bedara i rukama joj pridržava zadnjicu.

Ona je gore
Samim tim ima kontrolu nad celom situacijom, a i položajem svog tela namešta koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Recimo, ukoliko želi da penis više dotiče klitoris, samo mora više da se nagne prema muškarcu i malo više stisne bedra, Prenosi Prva.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.