U trendu

Istraživanje pokazalo – Seks najbolji na godišnjem odmoru

Seks na plaži priželjkuje većina Amerikanaca, pokazalo je istraživanje društvene mreže Zoosk.com sprovedeno na 1529 ljudi. Gotovo tri četvrtine ljudi od 18. do 49. godine tvrde da je seks najbolji na godišnjem odmoru.

Oko 22 odsto veruje da je odmor u tropskim krajevima najromantičniji izbor, dok je 19 odsto izjasnilo za Pariz ili Rim. Krstarenje je ideal za 15 odsto ispitanika dok je za devet posto to romantični porodični hotel i kampovanje.

Oko 38 odsto parova brine se da će nervirati jedno drugo na odmoru, a 73 odsto žena najviše smeta partnerovo hrkanje. Gotovo 15 odsto partnera pribojava se da neće imati šta pričati sa svojim partnerom, dok je za 15 odsto noćna mora deljenje kupaonice. Muškarci (59%) se najviše boje šopinga sa ženom, otkrila je navedena studija.

Što se tiče samog putovanja, oko 86 odsto parova boji se da će ih razdvojiti na avionu. Pređašnja istraživanja su potvrdila da su duboka opuštenost i nedostatak napetosti ključ za žensko uzbuđenje, a to omogućuje upravo godišnji odmor, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar