U trendu

Izgled palca otkriva kakvi ste u vezi (video)

Ljudi osete uzbuđenje na samu pomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – jeste li romantičar koji partnera stavlja na prvo mesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može izgledati na tri načina, zavisno od dužine prve (gornje) i druge polovine:

Prva polovina palca je duža od druge

Vi ste vrlo verni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate da postanete pomalo opsednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život. Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i paničite ako vam ne odgovori na poziv ili SMS. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem partnera mogli da oterate od sebe.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.

Vrlo ste objektivni. Vi zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba i imate jako dobru moć zapažanja. Pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete najpre dobro razmisliti o svemu, vi ne srljate. To se odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoja osećanja, otkriva Mystical Raven.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)