Iznenaditi ga nevaljalim u krevetu

Seksualni život je bitna komponenta veze, pa se damama nekad savetuje da svog dragog iznenade nečim "nevaljalim" u krevetu, kako bi se on još više uzbudio i još više ih obožavao. U praksi, poželjno je biti oprezan s iznenađenjima te vrste.
Jedan od čestih saveta: iznenadite ga time što ćete mu tokom seksa gurnuti prst u guzu. Pa, što se iznenađenja tiče, uspeće vam – samo što to iznenađenje za najveći broj muškaraca neće biti nimalo prijatno. Slično se odnosi i na iznenadnu upotrebu vibratora (na ma kome i na ma kom delu tela), na vezivanje, stavljanje poveza preko očiju, upotrebu biča, lanaca, kaiševa, neočekivano pojavljivanje u seksi kostimu (bolničarke, na primer)…
Neočekivano pojavljivanje u "seksi" kostimu moglo bi da ga navede da se valja od smeha ukoliko se ne "loži" na uniforme, a pre nego što se seti da se suzdrži jer ste to ipak učinile zarad njegove prijatnosti. Ostalo od navedenog moglo bi da ga navede da se isprepada i pobegne od vas, na šta neke žene reaguju time što ga nazovu primitivnim, Balkancem, pećinskim čovekom… Pećinski čovek jer ne uživa u tome da mu ona gurne prst u guzu?
Ne kažemo da su igrice u krevetu nešto samo po sebi loše. Ne kažemo ni da je eksperimentisanje u krevetu nešto loše – naprotiv, mnogi parovi uživaju u tome, nalaze da im to na prijatan i uzbudljiv način osveži seksualnu rutinu (ne kažemo da će mnogi uživati u bičevima i lancima, ali u nekim eksperimentima hoće). Međutim, radi se o veoma intimnim stvarima, o trenucima kad se ljudi prepuštaju i kad su ranjivi, pa bi o bilo čemu što malo više odskače od uobičajenog trebalo razgovarati unapred, a ne krenuti bičem na nekog i onda ga optužiti za primitivizam jer ne želi da bude bičevan.
Igrajte se u krevetu, samo napred! Uživajte u eksperimentisanju – samo prvo razgovarajte o tim stvarima, kako se ne bi desilo da voljenu osobu isprepadate i odbijete od sebe umesto da oboje uživate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.