U trendu

Jedna profesija ima najbogatiji seksualni život, oni najčešće imaju seks

Da li vaša profesija ima veze sa vašim seksualnim životom? Odgovor je ne samo da ima, već govori mnogo o vašim aktivnostima u krevetu.

Istraživanje u Velikoj Britaniji pozabavilo se otkrivanjem veze između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali koje profesije imaju najbogatiji i najsiromašniji seksualni život.

Učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da najviše seksa imaju poljoprivrednici. Njih čak 33 odsto je izjavilo da imaju seks najmanje jednom dnevno.

Na drugom mestu su se našle arhitekte, od kojih 21 odsto njih ima seks jednom dnevno. Treći su frizeri sa 17 odsto, a posle njih se nalaze osobe zaposlene u sferi oglašavanja, advokati i učitelji.

Novinari su se na ovoj listi našli sa podatkom da imaju seks samo jednom mesečno. Advokate je teško zadovoljiti, pa je 27 odsto njih priznalo da glume orgazme svaki put kada imaju seksualni odnos.

„U svakoj profesiji postoje određene sličnosti, ali je bitno uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utiču na seksualnost. Očekivali smo da će postojati neki trendovi, kao što je količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekoga ko se bavi kancelarijskim poslom, koji utiču na količinu fizičke snage i energije. Uticaj naših aktivnosti oseća se i na način života i navike, ali i na seksualni život“, objasnila je Kejt Mojl iz Leto UK, prenosi direktno.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.