U trendu

Momci, ovo dobro zapamtite: Žene otkrile stvari koje ih u krevetu izluđuju na loš način

„Nije lako muškarce podučavati o seksualnosti jer misle da moraju da budu glavni i da znaju šta rade, iako često nemaju pojma“, kaže bračna i porodična terapeutkinja i autorka Monika Lejser, pa muškarcima otkriva 5 stvari koje možda rade u krevetu, a koje žene ne podnose.

1. Ostavljate čarape na nogama

Čarape jednostavno nisu vizualno privlačne, kaže Lejser i dodaje da s njima svaki muškarac izgleda kao malo dete, te da ih žene ni na jedan način ne povezuju sa seksualnošću.

 2. Uporno joj dodirujete delove tela koje ne voli na sebi

Svaka žena ima nekoliko mesta na svom telu – često na stomaku ili butinama – zbog kojih se ne oseća seksi, a dosledno pokušavanje uključivanja tog mesta u igru ​​neće ublažiti njenu nelagodnost.

3. Dopuštate joj da radi sav posao kada je ‘gore’

Biti ‘gore’ za žene predstavlja seksualnu moć, no to ne znači da vi ne treba da učestvujete. Čak i kad ona ima kontrolu, traži aktivnog partnera.

4. Stalno je zovete „bebo“

Povremeno „bebo“ ili „dušo“ može učiniti da se osećate povezani s partnerom ali preterivanje čini da zvučite previše slatkorečivo.

– Uz to, takvi nadimci nju čine bezličnom, kaže Lerjser i savetuje da radije vičete njeno ime u grču zadovoljstva – ili upotrebite nadimak koji ne biste hteli da vaši prijatelji znaju.

5. Predugo joj gledate vaginu

Buljenje u ženske delove tokom oralnog seksa ne čini da se ona oseća cenjenom – samo je pomalo jezivo.

„Malo gledanja i divljenja je u redu“, kaže Lorejn. „Ali nemojte se potpuno fokusirati na to“, rekla je Lejser za Men’s Health, a prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.