U trendu

Jezik za zube: ove 4 stvari vaš partner NIKADA ne sme da sazna!

Iako je otvorena komunikacija osnova svake dobre veze, postoje pojedine stvari koje bi trebalo da sačuvate samo za sebe.

Mnoge osobe smatraju da iskrenost može samo da produbi odnos u vezi, ali postoje stvari koje bi mogle da poljuljaju vaš odnos i izazovu eventualne probleme.

Ove četiri stvari nikako ne bi trebalo da priznate partneru:

Greške iz prošlosti

Ako se kajete zbog seksa sa bivšim, zadržite to za sebe. Vaš novi partner ne bi trebalo da zna sve detalje seksualnog života pre njega.

Lozinke

Šifre računara, mobilnih telefona, društvenih mreža – nemojte otkrivati partneru.

Priče o njegovoj porodici

Iako ne volite njegovu majku ili oca, brata, potrudite se da zadržite to za sebe.

Priče o njegovim prijateljima

Čak i ako određene prijatelje ne volite, trebalo bi da ih poštujete. Čak i ako vas neki od njih posebno nervira, nikada ne otkrivajte partneru sve dok to ne utiče na vašu vezu.

5 komentara
 1. Anonimni

  Vaš partner NIKAD ne sme da sazna, da vas je zavela njena mama

 2. Anonimni

  Kako ne kapirate??? Samo muškarci varaju.

 3. Anonimni

  Alo… samo o njemu???

 4. Anonimni

  Hahahahha…Sta napisa ova gore….?

 5. Anonimni

  Ovo je pisala ZENA! Iskren brak u kome partner partneru treba da veruje nije ovo sto napisaste u clanku . Greske iz proslosti ce se kad tad saznati ,pa cak i u bUNCANJU pred smrt . Lozinke i zakljucani telefoni su stvar PREVARE U BRAKU,uzimanje SKRIVENO zajednicke imovine i novca -draga moja vi niste srecni vec SEBICNI ,NARCISI i volite samo sebe-i nikog vise sem mozda NOVCA pa bio on i „sponzorski“ -„za jednu noc“ ,i bice da ste u horoskopu VAGA!

Napišite komentar