Jutarnje zbližavanje

U životu pretrpanom obavezama kakav većina nas živi neretko je veliki problem naći vremena za voljenu osobu, za malo zbližavanja s njom. Ukoliko živite zajedno, jedna mogućnost jeste da za to iskoristite jutro – značiće i vama i voljenoj osobi.
Doručak u krevetu može da bude veoma prijatan, ali se najčešće vezuje za odmore, praznike i slično. Ne mora da bude tako – donesite voljenoj osobi doručak u krevet i van praznika i odmora. Još je i lepše ako jedno drugom naizmenično donosite doručak u krevet. Tako serviran, i najobičniji sendvič postaje nešto veoma prijatno, a pažnja svakako puno znači.
Ukoliko imate tu mogućnost, na posao idite zajedno, onoliko koliko vam to rute do vaših firmi dopuštaju. A ako vam posao nije baš predaleko za nešto takvo, oboje idite peške – zdravije je, a možete usput da pričate i da se držite za ruke.
Niste ni za šta dok ne popijete jutarnju kafu? Popijte je kod kuće, u društvu voljene osobe, i vreme dok vam se ne smanji sadržaj krvi u kofeinu koristite za rešavanje ukrštenih reči (ne zajedno iste, već odvojeno). Dokazano je da rešavanje ukrštenih reči poboljšava moždano stanje, plus tako u tišini, sa sličnim zadacima provodite zajedničko vreme, što ume da bude prilično prijatno dok još uvek niste raspoloženi za razgovor, a po potrebi, možete i da pomognete jedno drugom u rešavanju.
Zajedničko vežbanje. Znamo, većinu ljudi mrzi da vežbaju uopšte, ali nije loša ideja jutro početi razgibavanjem i s malo vežbanja – a ako ćete to već da radite, moglo bi da vam prija i društvo voljene osobe. Može da se radi o zajedničkom trčanju, zajedničkoj brzoj šetnji, malo razgibavanja kod kuće… Prijaće vam i zbližiće vas.
Kad smo kod zajedničkog razgibavanja: da, dobro ste naslutili. Navijte sat na malo ranije i iskoristite jutro za vođenje ljubavi – uživaćete, i neće biti iznenađenje ako kasnije tog dana na poslu svi prokomentarišu da blistate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.