U trendu

Kad ste tanki sa vremenom: Najbolje poze za seks „na brzaka“

Da prorade varnice…

Ukoliko vodite ljubav u krevetu, pa makar i brzinski, onda vam ideja za poze neće manjkati jer već znate šta vam najviše prija. Ipak, onda kada ste u skučenom prostoru i tanki sa vremenom, nema mnogo maženja, nameštanja i predigre već samo akcija.

Iako se možete snaći na razne načine, pokazalo se da su ove  poze su najbolje za seks na brzaka:

Stojeća poza uza zid
Znate, onako filmski i strastveno . On priđe i pohotno vas zgrabi i pričvrlji uza zid. Vaše noge su oko njegovih kukova, a on je naravno dovoljno snažan da vas drži.
Ukoliko ovo drugo izostane (jer niste na filmu), vi možete da podigne jednu nogu i obavijete je oko njega, dok drugom stojite na tlu. Ovo je intimna poza, prilično slična misionarskoj, idealna za situacije kada nema prostora da legnete.

Stojeća poza otpozadi
Slična prethodnoj, ali više animalistička i manje intimna. Ali baš zato može biti uzbudljivija. Vi ste  partneru okrenuti leđima, a on prilazi otpozadi. Odličan položaj kada ste pod tušem jer je relativno stabilan.

Sedeća poza na stolici
Uhvatila vas je strast u kancelariji, kuhinji ili već na bilo kom mestu gde možete da se izolujete i sednete. Probajte na stolici. On sedi, vi mu sednete u krilo, okrenute leđima. Ovde vi preuzimate akciju i određujete ritam.

Sedeća poza na stolu
Ovo je varijanta kada vi sedite na stolu (šanku ili bilo čemu slične visine)  i stavljate noge oko njegoog struka. On vam prilazi spreda stojeći. U suštini, ako ima prostora iza vas, možete i da legnete. Ovo je najbolja poza za one kućne i planirane verzije seksa na brzaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar