U trendu

Kada vidite koliko je masturbacija korisna i šta sve leči, već večeras ćete se baciti na posao

Da li znate da je masturbacija idealna za zdravlje? Evo šta sve leči!

DOBRA JE ZA SRCE

Istraživanje sprovedeno u Izraelu 1976. godine nad 100 žena pokazalo je da su žene koje su ugroženije od bolesti srca imale manje orgazama. To, naravno, ne znači da treba da dignete ruke od kardio vežbi, ali znači da treba da se prepustite uživanju kad god osetite potrebu.

POMAŽE AKO IMATE AKNE

Oksitocin koji lučite za vreme seksa ili masturbacije umanjuje nivo kortizola, hormona stresa, koji vam kožu čini naduvenom i crvenom. Uz to, manje stresa znači i čistu kožu, pa uz redovnu masturbaciju možete da se oprostite od bubuljica.

POMAŽE VAGINI DA OSTANE U FORMI

Vrlo je važno da redovno koristite mišiće dna karlice, izvijate leđa i doživljavate kontrakcije vagine, kako bi ti delovi tela održali seksualnu funkciju koju imaju. Prosto samozadovoljavanje pomaže da održavate redovan dotok krvi u ta mesta na telu.

ŽIVEĆETE DUŽE

Pored toga što će vam koža biti sjajna, vi biti divno raspoloženi, a srce će vam biti u odličnom stanju, još ćete i duže živeti! Naime, jedna studija rađena nad stotinama parova pokazala je da su žene koje su bile zadovoljne svojim seksualnim životom živele duže od onih koje su priznale da ih partner ne zadovoljava.

Uz sve navedeno, lakše ćete i zaspati, piše Blic Žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)